Hlavní obsah

Jak vypadá dokonalý muž? Ženy rozhodly!

Foto: thinkstock

Jak vypadá dokonalý muž? Ženy prý mají jasnou představu, alespoň podle britského průzkumuFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy prý nevědí, co chtějí! Rozsáhlý průzkum, který zveřejnil britský deník Daily Mail, to ale popírá. Alespoň v tom, jak by měl vypadat dokonalý muž, mají prý ženy jasno. Jen tak namátkou by měl jezdit ve voze značky Audi, měl by jíst maso, mít rád pivo a měřit alespoň 180 centimetrů.

Článek

Tyto údaje vzešly z průzkumu mezi dvěma tisíci Britkami, který uspořádala oděvní značka Austin Reed. Ta ženám předložila jakýsi seznam vlastností či dovedností a ony zaškrtávaly, co by podle nich měl Pan Perfektní umět, vlastnit, jak by se měl chovat a jak by měl vypadat.

Tip redakce:I my v redakci jsme se zamysleli, jak by měl vypadat super chlap a vznikla Abeceda dokonalého muže!.

Adepti na Pana Perfektního

Deník Daily Mail nechal několik mužů zaškrtat si body v ženském seznamu vlastností dokonalého muže. Veřejnosti pak představil čtyři adepty na získání pomyslného titulu Muž snů. Posuďte samy, zda jsou podle vás tito pánové skutečně prototypem dokonalých mužů!

Danny Dareen (32), svobodný spisovatel a scenárista z Londýna – skóre 29 z 30 možných bodů

„Ženy mi často říkají, že je velmi neobvyklé narazit na citlivého muže, který uvažuje a přemýšlí romanticky. A to je podle mě to, co na mně obdivují. Ale všichni muži mají svou citlivou stránku, já se ji jen nebojím ukázat. Za celý život jsem spal pouze se dvěma ženami. Nikdy jsem nevyhledával povyražení na jednu noc, dokážu se milovat jen se ženou, ke které chovám hluboké city. Můj nejzásadnější životní vztah skončil před pěti lety.

Poprvé jsem se s tou dívkou začal bavit na autobusové zastávce a ukázalo se, že jsme oba z Iráku. Ona ale pochází z velmi přísné rodiny, která pro ni již měla dávno vybraného manžela. Celé dva roky jsme se tak scházeli tajně, ale pak stejně musela svou rodinu poslechnout. Když se vdala za jiného muže, zlomilo mi to srdce. Byl jsem tak zdrcený, že jsem nedokázal dva týdny vyjít z bytu.

Za dokonalého muže se rozhodně nepokládám. Plného počtu bodů jsem ani nedosáhl, už jen proto, že jsem z Iráku uprchl před dokončením školy, takže mi chybí ženami požadovaný titul. Ale doufám, že si jednoho dne vzdělání dokončím. Každý v podstatě může působit dojmem dokonalosti, ale láska je nakonec stejně jen chemie mezi dvěma lidmi. Ta dělá tu pravou lásku, ne nějaká políčka v jakémsi seznamu.“

J ames Edgington (28), rádiový producent a moderátor, herec a zpěvák z Boltonu, který nikdy nebyl v žádném dlouhodobém vztahu – skóre 28 z možných 30 bodů

„Často cestuji se svými vystoupeními po celé zemi a nikdy jsem se nepokládal za lamače dívčích srdcí, i když některé ženy si myslí, že mám milenku snad v každém městě. Já se ale k dívkám snažím být slušný, nikdy jsem žádné nechtěl ublížit. Rád si s nimi povídám, flirtuji s nimi a ony mi to oplácí. Říkají, že milují můj chlapecký vzhled, ale pro mě je v tuto chvíli na prvním místě kariéra. Jeden z bodů seznamu byl o tom, že by měl muž ženě vyznat lásku pouze, když to tak skutečně cítí. A to na mě stoprocentně sedí. Já lásku nevyznal zatím žádné dívce. Chci být fér a nechci lhát.

Když se podívám do zrcadla, jsem spokojený s tím, co vidím. Nechci znít nějak samolibě či namyšleně, ale moji rodiče byli atraktivní a já jednoduše zdědil jejich geny. Pokud bych na sobě mohl cokoli změnit, trochu bych si zvětšil hrudník, protože se mi zdá takový hubený.

Nemám rád, když jsem chlupatý, proto jednou měsíčně používám depilační krém. Jako moderní muž pokládám za povinnost starat se i o svůj vzhled. Holím se, pečuji o vlasy, jednou týdně cvičím s osobním trénem, hraji tenis. Před pár měsíci jsem si koupil černý vůz Audi A1 a vím, že v tomhle autě vypadám dobře, protože přesně odpovídá mému stylu života.

Můj postoj ke vztahům je velmi ovlivněný smrtí mé matky, která zemřela při autonehodě, když jí bylo 24 let a mně pouhých 16 měsíců. Spolu s otcem jsem založil charitativní organizaci nesoucí jméno mé matky, která pomáhá vdovcům, kteří zůstali sami na výchovu dětí. Moji rodiče mi nastavili velmi vysoké standardy toho, jak by podle mě měl vypadat vztah dvou lidí.

A dokonalý rozhodně nejsem, třiceti bodů jsem nedosáhl. O jeden jsem přišel, protože dvakrát týdně netelefonuji matce, i když bych si to moc přál, nemohu. Další jsem ztratil, protože mojí životní prioritou je nyní kariéra, nikoli rodina. Přesto doufám, že se jednou pro nějakou ženu tím Panem Perfektním stanu.“

Bin Donaldson (29), manažer a byznysmen z Chichesteru, má přítelkyni – skóre 28 z možných 30 bodů

„Dnešní ženy tvrdí, že touží po muži, který není příliš chlupatý. Jsem tedy šťastný, že můžu přiznat, že si chodím jednou za 14 dní depilovat svá záda. Bolí to jako čert, ale já nesnáším ty chuchvalce chlupů na ramenou.

Je příjemné dosáhnout v seznamu dokonalého muže takhle skvělého výsledku, ale před pár lety bych měl úplně jiné skóre. Měl jsem velkou nadváhu, byl jsem chlupatý a kouřil jsem.

O jeden bod jsem přišel, protože nemám podle žen dostatečné vzdělání. Odešel jsem ze školy, jak jen to bylo možné, a raději jsem absolvoval svou vlastní školu života.

V mých představách je dokonalý muž vysoký, tmavý, dobře vypadající, bohatý, sebevědomý a schopný postarat se nejen o sebe, ale i svou rodinu. Sám sebe za dokonalého nepokládám, protože si myslím, že nejsem nijak výrazně hezký. Jsem manažer a doufám, že můžu partnerce nabídnout především bezpečnou budoucnost."

Sebastien Delecour (40), provozuje informační službu v Richmondu, je 11 let ženatý a se ženou má tři děti – skóre 29 z možných 30 bodů

„Věřím tomu, že své ženě připadám přitažlivý. Ona je moc krásná a já doufám, že s ní držím krok. Snažím se dobře oblékat a dvakrát týdně cvičím.

Ženy hodně touží po romantice, ale já na to moc nejsem. Některé ženy možná chtějí muže, který jim bude každý den vyznávat lásku, ale to není nic pro mě. Nemám potřebu říkat manželce, že ji miluji, protože to je přece jasné, oba to víme. Nepotřebuje to slyšet, protože jí to dokazuji tím, že tu jsem, kdykoli mě potřebuje.

Je zajímavé, že ženy oceňují, když muž přizná, že se dívá na jiné ženy. Ani moje žena s tím nemá žádný problém, když se ohlédnu za nějakou dívkou. Je velmi sebevědomá a tohle ji nevzrušuje. Nevím, zda mě ostatní ženy pokládají za atraktivního. Moje žena si o mně myslí, že jsem dokonalý, a to mi úplně stačí.“

A jaký je náš adept na dokonalého muže? Manžel modelky Aleny Šeredové fotbalista Gianluigi Buffon. Chcete vědět, jestli je jejich vztah opravdu tak idylický? A jakými dalšími kvalitami disponuje? Co na něj říkáte vy? Podívejte se na epizodu ze seriálu Slavné dvojice televize Stream.cz!

Tip redakce:Je fajn mít představu o tom, jak by měl váš vysněný muž vypadat, ale pozor, abyste při honbě za panem dokonalým nenarazily na někoho, kdo se „pyšní" některými z p ěti nejhorších mužských vlastností!.

Tak co? Jsou tohle muži vašich snů?

Související témata:
Audi

Načítám