Hlavní obsah

Triky zpěvačky Marty Jandové: Jak zmizíkuje pupínky a co je šmudláček?

 

Reklama

Ačkoliv byste to do Marty Jandové (43) možná neřekli, make-up ji náramně baví a její triky a vychytávky při líčení by jí mohla závidět nejedna vizážistka. Jestli se chcete dozvědět víc, sledujte třetí díl seriálu „Jak se líčí celebrity?“ a učte se přímo od vtipné a pohotové Marty.

Článek

Čas, talent a pozorné sledování z vás může udělat profesionála. To by se mohlo bez nadsázky říct o zpěvačce Martě Jandové. Vše, co se týče líčení, má v malíčku a opravdu nepřeháníme – kdyby nezpívala, svoje uplatnění ve světě dekorativní kosmetiky by rozhodně našla.

Jak nám při natáčení tohoto dílu beauty seriálu „Jak se líčí celebrity?“ prozradila, všechno postupně odkoukala od nejlepších vizážistů a maskérů. Dnes se umí nalíčit rychle a skvěle a svoje informace, dovednosti i triky si tato hvězda nenechala pro sebe – spoustu z nich nám exkluzivně ukázala přímo na kameru. Dozvíte se například, jak perfektně zamaskovat pupínky a jiné nedokonalosti, a naučíte se dokonale a jednoduše orámovat oči. A ještě k tomu zjistíte, jak vypadá štěteček šmudláček, který zachrání každou situaci. Tak už na nic nečekejte, pohodlně se usaďte, líčení pod vedením Marty Jandové právě začíná.

Jak se vám triky a tipy podle Marty líbí? Jakou další celebritu byste si v pořadu přáli?

Reklama

Načítám