Hlavní obsah

Triky Evy Decastelo: Jak si líčením zeštíhlit obličej?

 

Tvorba dokonalého make-upu nemusí trvat hodiny. Své o tom ví i moderátorka a herečka Eva Decastelo (39), která podle svých slov na dlouhé úpravy nemá čas ani chuť. V druhém díle seriálu Jak se líčí celebrity vám proto ukáže, jak se upravit rychle a efektivně během několika minut.

Článek

Možná si říkáte, že vždy přirozeně působící a upravená Eva Decastelo musí mít za zády celý tým vizážistů – ovšem první dojem může mýlit. Energická moderátorka a herečka klame doslova celým tělem: v reálu je mnohem drobnější, než jak působí na fotografiích, má přirozeně husté a krásné vlasy (žádné prodloužené lokny se nekonají) a především – i nenalíčená vypadá mnohem mladší, než ve skutečnosti je.

A nás samozřejmě zajímalo, jak probíhá její každodenní rutina před zrcadlem. Má totiž skutečně nabitý program a na dlouhé zkrášlovací rituály zkrátka nemá čas. I když se Eva ke své „práci“ s dekorativní kosmetikou zprvu stavěla skepticky, nakonec ve studiu vykouzlila dokonalý make-up hodný následování. Přitom předvedla spoustu jednoduchých praktických drobností, které dokážou s obličejem a výstřihem divy. Třeba jak si poradit, když si – stejně jako ona – neumíte vytvořit pořádné linky. A na rozloučenou nám prozradila bezvadný fígl, jak během pěti vteřin zhubnout patnáct kilo. A to se sledovat vyplatí!

Co říkáte na make-up podle Evy? Zaujal vás nějaký její tip, který vyzkoušíte?

Reklama