Hlavní obsah

Jaký bude milenec? Poznáte to z hlasu i rukou!

Foto: thinkstock

Je možné poznat, jaký bude milenec, dřív, než s ním skončíte v posteli? Prý ano!Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký bude milenec? Je to možné poznat dřív, než s někým skončíte v posteli? Britská sexpertka Tracey Cox tvrdí, že ano! Stačí si jen všímat věcí, které o jeho sexuálním náboji leccos prozradí!

Článek

O tom, jací jste, vypovídá oblečení, účes, řeč těla, chování a podobně. A stejné je to i s tím, čeho jste či nejste schopni v posteli. Tohle je návod sexpertky Tracey Cox na to, jak během chvilky odhalit sexuální styl a dovednosti kohokoli, kdo vás bude zajímat. Stačí se jen dívat!

1. Sledujte ho u jídla

Nejlepší milenci bývají požitkáři, umí si užít všech slastí, které život nabízí. A při jídle je toho vidět více, než si myslíte. „Je to v jistém smyslu ukázka toho, jak bude okusovat vaše ušní lalůčky, rty a další části vašeho těla,“ radí Tracey Cox. Někoho, kdo se v jídle bez zájmu šťourá, si do ložnice raději nepouštějte!

Všimněte si ale i toho, jakou odvahu má v oblasti jídla. „Odmítá exotické pokrmy, nechce experimentovat? Stejně se bude chovat i v sexu,“ dodává Tracey Cox.

2. Jak mluví

Jestliže někdo mluví monotónním hlasem a výraz v obličeji změní maximálně jednou za hodinu, žádný postelový zázrak to asi nebude. Tak, jak je nudný při řeči, bude nudný i při milování. Naopak ten, kdo při hovoru rozhazuje rukama, je zapálený, mění výrazy tváře i tón řeči, je plný vášně a života. A jistě bude energický i v ložnici!

Foto: thinkstock

To, jak jí a jaký má vztah k jídlu, toho prý hodně napoví o jeho sexuálním chováníFoto: thinkstock

3. Jak je na tom ve společnosti

Obecné pravidlo říká, že čím je člověk společenštější a komunikativnější, tím lépe mu to půjde v posteli. Jestliže se umí naladit na lidi ve svém okolí, rozhodně s tím nebude mít problém u toho, kdo se mu milostně oddá.

4. Kam si sedne?

Vyrážíte ve více lidech do baru nebo na večeři? Tak si pozorně všimněte toho, kam si váš vyvolený sedne. Jde na místo, ze kterého vidí na vás a ještě na další lidi v restauraci? Výborně! Čím více se zaměřuje na vás, tím více se vám pak bude věnovat, až budete zcela sami. Zvolil židli proti zdi? Tak to buďte raději ve střehu a sledujte další detaily jeho chování.

5. Jak se dotýká ostatních

Ztuhne pokaždé, když někdo naruší jeho osobní prostor? Drží si lidi ve svém okolí na vzdálenost natažené paže? Tak počítejte s tím, že bude mít nejspíš problémy s intimitou. „Fyzická odtažitost od lidí totiž velmi často bývá projevem odtažitosti emoční a sexuální," upřesňuje Tracey Cox.

6. Jak drží vaši ruku

To, jak lidé a obzvláště pak muži, drží vaši ruku, je velmi silný ukazatel. Propletené prsty značí silnou erotičnost. V tu chvíli se muž dotýká skoro všech míst vaší ruky, což značí touhu spojit se s vámi psychicky i fyzicky. Opakem toho je jakýsi polovičatý úchyt, kdy vás drží vlastně jen konečky prstů. Standardní držení dlaň na dlaň naznačuje lásku a přijetí.

7. První polibek poví hodně

„Tak tohle je opravdu přesvědčivý důkaz! Rozhodně dejte na první dojem, buď vám jsou jeho rty příjemné, nebo ne," říká rezolutně Tracey Cox.

Jinak platí, že muži, kteří uchopí vaši tvář do svých dlaní, a pak vás políbí, bývají romantické duše, ale zároveň i vášniví milovníci. Chtějí vše prožívat naplno a stejné zaujetí pro věc očekávají i od vás.

Pokud vás líbá s rozvahou a klidem, dává si na čas a rozhodně vám po pár vteřinách nestrká jazyk do krku, je to dobré znamení. Tenhle chlapík určitě milostnou předehru neodbývá!

Máte jiné tipy, jak odhadnout milostné umění mužů?

Načítám