Hlavní obsah

Jaký bude váš začátek roku? Máme horoskop podle tarotu!

Foto: thinkstock

Jak vkročíte do nového roku vy? Tarotové karty vám napoví!Foto: thinkstock

Reklama

Co předpovídají taroty jednotlivým znamením? Pro co nejlepší vykročení do nového roku jsme připravili nejen to, co vzkazují karty, ale i bonus na silvestrovskou noc, abyste vykročili co nejšťastněji.

Článek

To, jaký bude celý příští rok 2014, jsme vám už prozradili v horoskopu astroložky Nadi Šmídové. A jak konkrétně bude vypadat leden? Zjistěte, co vám předpovídají tarotové karty!

Beran (21. 3.–20. 4.) 8 pohárů – Slunce – Rytíř holí

Komu se nedařilo v práci, bude se dařit, a komu ano, bude na tom ještě lépe. To samé platí pro vztahy a nebude v nich chybět hodně vášně. Nevyhýbejte se problémům, řešte je. Slunce vám dodá potřebnou odvahu, jen mějte na paměti, že posílí začátky, umí hřát, ale i spálit. Jednejte rychle, ale pozor na formu impulzivního sdělení a dostatek disciplíny. Novoroční noc: při nadbytku energie neztrácejte jasnost myšlení.

Býk (21. 4.–21. 5.) Královna pohárů – 6 holí – Král mečů

Na poli pracovním budete vítězit, po těžké práci vás čeká úspěch, některé kariérní postup. Bude se vám lépe spolupracovat s novými kolegy, nebo se stávajícími v novém, lepším duchu. Přátelé vás podpoří ve vašich snech, pomohou k jejich uskutečnění. Možná si budete muset ujasnit, čeho chcete dosáhnout, objektivita vám chybět nebude. Novoroční noc: utrácejte, ale neplýtvejte penězi víc, než je zdrávo.

Foto: thinkstock

Lidem narozeným v Býku se bude v lednu dařit v zaměstnáníFoto: thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Zamilovaní – 9 pohárů – 4 pentakly

Měsíc neomezených možností a příležitostí, musíte si dát pozor, abyste se v nich neztratili. Nové velké lásky, seznámení se s mnoha lidmi, možnosti stability financí. Budete se rozhodovat. U vztahů poslouchejte srdce, volba může být bolestivá, ale uvolní vám cestu. U financí si držte rovnováhu mezi jistotou a rizikem. Nehrajte mocenské hry, postupujte odvážně, čestně, bez lakoty. Novoroční noc: důvěřujte svým pocitům.

Rak (22. 6.–22. 7.) Eso holí – 3 mečů – 9 pohárů

Využijte šanci, máte možnost významně se prosadit v zaměstnání. Neztrácejte se v přehnané aktivitě, zkoncentrujte, co je ve vás. Ti, kteří chtějí mít partnera, se musí vnitřně rozhodnout. Buď budou odsuzovat, posuzovat, navozovat si vzpomínkami negaci v mysli, nebo toho nechají a pak mají dveře dokořán. Čeká je energie mladých milenců, citová stabilita, splněná přání. Novoroční noc: nechte se unést i situacemi, které neznáte.

Lev (23. 7.–22. 8.) Svět – Hvězda – 4 mečů

Dokončíte úspěšně vše, co máte rozděláno. Čeká vás materiální úspěch, důvody k oslavě. Vaše víra v lepší budoucnost se naplní. Vše, po čem toužíte ve vztazích, můžete brzdit jen spory při zbytečném sebeprosazování se. Mnozí se budou cítit vyčerpaní, musíte si odpočinout. Čekají vás nové příležitosti a úspěchy ve všech oblastech života. Novoroční noc: chovejte se zodpovědně, nepropadejte náladám nahoru ani dolů.

Panna (23. 8.–22. 9.) 7 pohárů – Eso pentaklů – 9 holí

Zbavte se negativních představ o sobě, neutíkejte před realitou, nebojte se vlastní síly. Mnozí nastoupí do výnosného zaměstnání, nebo začnou novou kariéru. Ve chvílích odpočinku si naplánujte další krok. Pokud jste rozeběhli víc věcí najednou, máte nedodělky, dokončete vše hned, vyplatí se vám to. Peněz budete mít víc než obvykle, ale neutrácejte je, nechte si je na případné výdaje. Novoroční noc: stopněte negativní smýšlení o sobě, stačí jasně uvažovat.

Foto: thinkstock

Štíři, dejte si pozor u podepisování nových smluv!Foto: thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.) Vůz – 5 pentaklů – Velekněžka

Čekají vás změny v mnoha oblastech. Neměňte názory, nebojte se překážek. Budete potřebovat sílu, elán, kázeň a sebeovládání. Plánování vám nepomůže, vlastní intuice ano, jednejte tak, jak to cítíte. Pečujte o své tělo, nezanedbejte aktivní pohyb a hledejte, nebo si vytvořte bezpečné, láskyplné prostředí. Někteří zažijí rozchod ve vztahu, ale všechny změny budou k dobrému. Novoroční noc: zachovejte věrnost sami sobě.

Štír (24. 10.–22. 11.) Velekněz – Kolo štěstí – 7 holí

Osud vám ukáže svoji lepší tvář. Bude stát při vás, jen mějte víc pochopení pro druhé a vyslechněte dobrou radu, hlavně u podpisu smluv a buďte trpěliví, pak vás nic neohrozí. Uvažujete-li již delší dobu o odchodu ze vztahu nebo zaměstnání, udělejte to. Ostatní by se měli pohybovat ve známých mantinelech, zodpovědně a uznávat i druhé. Novoroční noc: důvěřujte životu.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 6 mečů – 10 holí – 6 pentaklů

Nepochybujte, neotálejte, jednejte. Jak v soukromém, tak pracovním životě. Cokoli se vyskytne, nepřemýšlejte a konkrétně jednejte. Krok za krokem, nesmíte se přetěžovat, ani zastavovat, hrozí oboje a ani jedno by nepřineslo nic dobrého. Nezdržujte se závistí, posuzováním druhých, protože k vrcholu, cíli, kterého chcete dosáhnout, se můžete dostat již ke konci měsíce. Novoroční noc: v rodině nebo mezi blízkými přáteli obnovíte důvěru ve štěstí.

Foto: thinkstock

Kozorozi navážou nová přátelstvíFoto: thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 9 pentaklů – 10 pohárů – Rytíř pohárů

V lednu se vám skutečně bude dařit. Nepolevujte v pracovním tempu, čeká vás hmotný úspěch dosažený pomalou, ale jistou cestou. A také rodinná setkání, která potěší, nové přátelství i lásky. Otevřete se, dejte najevo radost ze života. Nezadaní potkají lásku, nebo zažijí krásný románek. Budete plni sexuální energie, vášně, nemyslete přitom jen na sebe, bohatě se vám to vrátí. Novoroční noc: nepomlouvejte ani nedůvěřujte kde komu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Císař – 7 mečů – 10 mečů

Budete v silné, spolehlivé pozici dávající řád, sami ho musíte dodržovat také. Odpovědnost, disciplína, kázeň, toho se držte. Vyvarujte se bezohlednosti na cestě k cíli, nepřivlastňujte si nic, co není vaše. Hrozí špatné užívání osobní moci s významnými důsledky, jejichž síla by vás zaskočila. Zvládnete-li sami sebe, dostanete zajímavé pracovní nabídky, nebo postoupíte v kariéře. Novoroční noc: nezpochybňujte autority.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Síla – Ďábel – Královna mečů

Tvořivost, vášeň, překonání starých obav, to vše budete v lednu zažívat. Dostanete zajímavé nabídky. Odpověď odložte na později, nebo ji zvažujte v klidu a s odstupem. Celý měsíc si dávejte pozor na manipulaci, sami ji nepoužívejte. Stojí při vás velká vnitřní síla, spolehněte se na ni, mluvte otevřeně a jasně. Když to nepůjde, tichým vnitřním přesvědčením dosáhnete téhož. Novoroční noc: nesnažte se nic urychlovat, vše má svůj čas.

Mějte se hezky, šťastné vykročení do Nového roku!

Reklama

Související témata:

Načítám