Hlavní obsah

Jaký sex miluje? Prozradí pyžamo!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tílko nebo pyžamo, hlavně ne noční košileFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Ráda byste prokoukla jeho sexuální touhy? Chcete mu být dokonalou milenkou a nevíte, co je jeho tajným snem? Odhalit milence je přitom tak snadné! Stačí zjistit, v čem nejraději spí. Pyžamo, trenky nebo „naostro"?

Článek

O tom, že každý muž má jinou představu o skvělém sexu, není třeba informovat. Zatímco váš bývalý milenec byl doslova u vytržení ze sexy latexové kombinézy, ten současný na vás nevěřícně kouká a prohlášením „jdeš na maškarní či co" vás dokonale uzemní. A pochopitelně také odradí od jakýchkoli dalších hrátek. Podle studie britských vědců však můžete reakci vašeho partnera předvídat podle oblečení, ve kterém večer ulehá ke spánku!

Pyžamo nosí největší „zvířata"

Pokud váš drahý každý večer uléhá do postele v pyžamu, je zcela jasné, že půjde o pěkného divocha, co se sexu týká. Důležité je, že toto noční oblečení má knoflíky a je poměrně složité. Už samotná představa, že mu je budete rozepínat (nebo v rámci divokého řádění třeba i trhat) ho vzrušuje. Muž, který pravidelně nosí pyžamo, vás může překvapit třeba i dokonalou sadomasochistickou výbavou v nočním stolku. Ač se na první pohled může tvářit jako by neuměl do pěti počítat, si totiž v drsnějším sexu libuje. Pouta, biče, latex, i třeba skřipce na bradavky. Tak vypadají jeho sexuální sny.

Trenky patří romantikům

Spí-li muž v trenkách, svědčí to údajně o jeho zalíbení v dlouhých předehrách a romantickém milování. Trenky totiž umožní, podobně jako ženské spodní prádlo, aby se milenci hladili po celém těle a dlouze se sbližovali ještě před tím, než se zcela odhalí. Pokud se mu budete chtít zalíbit, oblečte si krajkované spodní prádlo. To ho dokáže vzrušit úplně nejvíce. Nějaké divočení, sex na netradičních místech nebo užívání erotických pomůcek, ho ale moc nebaví. Na druhou stranu se od něho můžete dočkat kvalitního orálního sexu, kterému se nijak nebrání. Velmi mu záleží na tom, aby partnerka byla spokojena.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

S nositeli pyžama si užijete nejvícFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Naháč je vždy připraven

A co lze čekat od muže, který spí zcela nahý? Jedná se o typ jedince dávající přednost přirozenosti a jsou také do jisté míry „živočišní". Sex totiž může mít prakticky kdykoli a kdekoli. Nepotřebuje složité předehry, ani latex a ani krajky. Ženu miluje nejvíce takovou, jak ji příroda stvořila - také nahou. Jako milenci ale rozhodně nezklamou. Jednak je můžete o sex požádat prakticky v jakoukoli denní dobu a nikdy vás neodmítnou, jednak také vaše milostné radovánky nemusí skončit po několika málo minutách. Pokud chcete promilovat celou noc, najděte si muže, který nenosí pyžamo, ani trenky (ty by ostatně nejraději nenosil ani přes den).

Noční košile - zabiják sexu

Jestli jste ale narazila na muže, který spí v dlouhé noční košili, sexu si pravděpodobně moc neužijete. Tito muži bývají nejen stydliví, ale také se neumí v posteli pořádně odvázat. Než z takovéhoto milence vyloudíte opravdu kvalitní sex, bude to trvat. Jestli ho chcete přeškolit, zkuste začít třeba tím, že mu pořídíte jiné noční oblečení.

V čem chodí spát váš partner, milé čtenářky? Máte doma divocha nebo spíš romantika? A vůbec, myslíte si, že těmto studiím se dá věřit? Napište nám na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám