Hlavní obsah

Je to tady! Vévodkyně Kate je v porodnici

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tak a je to tady, Británie je na nohou. Vévodkyně Kate rodí. Kensingtonský palác vydal oficiální zprávu, že dnes brzy ráno odjela do porodnice. Je v podstatě jen otázkou chvíle, kdy svět uvidí třetího potomka prince Williama.

Článek

Chvíle, které se nemůže dočkat snad celá Británie, je konečně tady. Kensingtonský palác dnes vydal oficiální prohlášení, v němž se píše, že vévodkyně Kate dnes brzy ráno odjela do porodnice. Její třetí potomek už chce na svět.

Je o ni postaráno

Do nemocnice, kde je pro vévodkyni vyčleněno celé křídlo, odjela Kate dnes brzy ráno autem, a to se svým manželem princem Williamem.

Kolem sebe má vévodkyně osvědčený tým odborníků, který odrodil jejího syna George i dcerku Charlotte. Pro případ nouze jsou ale samozřejmě připraveni i další experti – několik porodních asistentek, chirurgové a další lékaři.

Komplikace se ale neočekávají, ba naopak, odborníci se shodují, že tenhle porod by mohl být pěkná rychlovka.

Na světě co by dup?

Obecně totiž platí, že s každým porodem už tělo ženy mnohem lépe ví, co dělat. Proto porodníci předpokládají, že třetí porod vévodkyně Kate bude pravděpodobně o dost rychlejší než ty předchozí dva.

Když rodila Kate poprvé, odjela do porodnice kolem šesté ráno a princ George přišel na svět o 10 a půl hodiny později. S dcerkou Charlotte to už ale bylo rychlejší. Tu porodila vévodkyně dvě a půl hodiny poté, co přijela do nemocnice.

Ať už bude ale porod trvat jakkoli dlouho, jedno je jasné. Květnovou svatbu prince Harryho a Meghan Markle Kate rozhodně stihne!

Tak jaký je váš tip? Bude to holka, nebo kluk?

Reklama

Související témata:

Načítám