Hlavní obsah

Jedinečná šance: Vytvarujte si postavu a získejte sebevědomí!

Foto: Stream.cz

Jak získat sebevědomí i skvělou techniku sebeobrany? Máme tip!Foto: Stream.cz

Reklama

Chcete si zpevnit postavu, získat pořádnou dávku sebevědomí, a ještě se naučit sebeobraně? Přihlaste se do unikátní reality show televize Stream.cz Operace Izrael! Co všechno vás čeká?

Článek

Pokud navštěvujete Stream.cz, určitě jste zaregistrovali pořad Škola přežití, který názorně ukazoval, jak se pomocí nejúčinnějšího sebeobranného systému na světě s názvem krav maga ubránit v konkrétních životních situacích. Chystají se ovšem už další speciální díly s podtitulem Operace Izrael a vy můžete být jejich součástí. O co jde?

Budou vybráni dva muži a jedna žena, Stream.cz je odveze na 10 dní do Izraele a tam všichni absolvují opravdu náročný výcvik krav magy pod vedením těch nejzkušenějších instruktorů. Nebojte se. Kdo přestane vše zvládat, může zkoušku ukončit a strávit zbytek času v příjemném hotelu a na pláži.

Cítíte se na to? Své životopisy a motivační dopisy posílejte i s fotografií na e-mail kravmaga.konkurz@seznam.cz. Uzávěrka je už 16. června! Více informací najdete i na facebookových stránkách Operace Izrael.

Reklama

Související témata:

Načítám