Hlavní obsah

Jednoduché řešení nadváhy bez pocitu hladu a chuti na sladké

Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Zdravé hubnutí pomocí nejmodernějších rostlinných preparátů Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Nevejdete se do sukně nebo kalhot? Po štíhlé linii touží snad každý člověk. Na cestě k vysněné postavě se nemusíte trápit hodinami v posilovně nebo přísnými dietami, při kterých často hladovíte. Účinným pomocníkem vám můžou být nejmodernější bylinné látky v podobě doplňků stravy.

Článek

Jednoduchý nápad, že začnete méně jíst a omezíte sladkosti, přestává fungovat ve chvíli ukrutného hladu a nepřekonatelné chuti na cokoliv sladkého. A co teď? Poslechnout sousedku nebo zaručené rady na internetu?

Doporučené diety jsou buďto stejně hladové jako nejíst, nebo nefungují. Některé propagované diety mohou poškodit zdraví. Často způsobují průjmové problémy, odvodňují, případně zatěžují nadměrným způsobem játra různými toxickými fenoly a ketony.

Přesto všechno existuje elegantní řešení, kterým je Dietal od Dr. Bojdy.

Ing. Karel Bojda, Ph.D., MBA, obor chemie a toxikologie, sportovec a vystudovaný chemik, který pracuje v oboru farmacie, měl stejný problém – kilogramy každým rokem přibývaly. Řešení ve formě chemických preparátů nepřipadalo v úvahu, protože jako chemik přesně ví, že chemie může v těle napáchat spoustu škody, ale hladovět také nechtěl.

Proto Ing. Karel Bojda zkouší první bylinný prostředek vlastní výroby sám na sobě. Konečně může hubnout a přitom nehladovět. Podařilo se! Během pěti měsíců se mu díky Dietalu, jak prostředek pojmenoval, daří snížit váhu o 18 kilogramů. Blízký kolega s údivem prohlásil, že nevěřil, že Karel Bojda mohl někdy běhat biatlon, ale na veslici je díky Dietalu úplně jiný člověk. Sportovní postava, která byla doposud zakryta přebytečnými kilogramy, je záviděníhodná. Tuto postavu si Karel Bojda udržuje dodnes.

Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Karel Bojda v létě 2017 Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Karel Bojda v listopadu 2016Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Tento produkt složený pouze z přírodních látek v koncentrované formě vyzkoušelo více než 5 000 spokojených lidí. Nespokojeno bylo pouze pár jedinců, kteří si mysleli, že Dietal zhubne za ně. Dietal pouze pomůže hubnout pohodově bez pocitu hladu a je také skvělým řešením pro lidi s pohybovým handicapem nebo s diabetem.

Dietal se skládá ze sáčků pro přípravu velice chutného nekalorického nápoje, který se po vypití v žaludku přemění do podoby nekalorického gelu, jenž se smísí s potravou. Výsledná směs se tráví pomaleji a člověk nespotřebuje tak velké množství jídla, což se také projeví i ve výdajích za potraviny.

Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Pohodové hubnutí s Dietalem den po dni prvních 40 dní, leden až únor 2017Foto: Jankar Profi, s.r.o.

Další látky zajistí stimulaci přijímání glukózy svalovými buňkami, čímž tělu pomáhají zpracovávat krevní glukózu nezávisle na inzulinu a částečně tak zamezovat její přeměně na tuk. Účinnost Dietalu lze zvýšit souběžným užíváním přípravku s názvem Linier pro zamezení transformace cukrů na tuk a zvýšení účinnosti odbourávání tuků, případně na noční hubnutí.

Načítám