Hlavní obsah

Jen růžová to může být! A klidně i v zimě. Jak ji teď nosit?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi bychom rozbili všeobecnou představu o růžové coby čistě sezonní záležitosti. Ne, opravdu jí nemusíte dopřávat pravidelné zimní prázdniny. Tato zábavná barva se do tak trochu ponurých chladných dnů naopak perfektně hodí. Přesvědčte se samy.

Článek

Od jara do podzimu růžová žádný lobbing nepotřebuje. Jakmile ale začne venkovní teplota klesat, nechá se většina žen automaticky strhnout k výhradnímu nošení tmavých odstínů. A hrdinka dnešního článku je ze hry! Růžová se dá přitom začlenit do zimního šatníku úplně jednoduše. Že byste rády viděly nějaký příklad? A co takhle rovnou čtyři?

Rolák pro lehký start

Neberte nás doslovně. Váš outfit nemusí stát zrovna na růžovém roláku – vyměnit ho můžete za kterýkoli jiný vršek a je přitom úplně jedno, v jakém konkrétním odstínu bude. Důležité je, jaké mu zvolíte parťáky. Světlé tóny v čele s béžovou, ale klidně i světlejší šedou jsou sázkou na jistotu. Chcete-li celku dodat na zajímavosti, přimíchejte do něj ještě jeden barevný prvek. V případě, že jste zvolily jednoduché kusy, si to můžete dovolit. Samozřejmě nemusí jít vyloženě o lodičky nebo jiný typ obuvi – zvolit můžete i zajímavě barevnou kabelku.

Foto: Profimedia.cz

Tanečnice a zpěvačka Ashley Roberts (39) by mohla módu vyučovat. Růžový rolák utlumila světlými kalhotami a přes ramena přehodila nesmrtelný béžový trenčkot. Okoukat od ní můžete i zapojení dalšího barevného prvku, kterým jsou v tomto případě modré lodičkyFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr Bershka, 329 Kč; kalhoty LeGer by Lena Gercke, prodává About You, 2599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: trenčkot Lindex, 2199 Kč; kabelka Seidenfelt Manufaktur, prodává About You, 1829 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: lodičky CCC, 899 Kč; sluneční brýle Mango, 599 KčFoto: Archiv firem

Když do toho chcete jít zostra

Co se hodí k růžové lépe než růžová? Pokud se v této barvě cítíte příjemně, zkuste spárovat dva kousky ve stejném odstínu. Při větším množství růžové je přitom důležité, abyste to nepřehnaly s doplňky nebo potisky – nechte oblečení zazářit ve své jednoduchosti. Chcete-li se do následující kombinace pustit ihned, přidejte jednoduchý vlněný kabát v krémové, bílé nebo světlounce šedé. Super volbou bude i trenčkot z předchozí sestavy.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Vogue Williams (35) miluje růžovou a nebojí se ji použít! Pokud se vrhnete do obdobné kombinace, vsaďte na dva střihově jednoduché kusy a zbytek kompletu vybírejte s rozvahou. Mimochodem, opatrnější, ale stále zajímavou verzi vám pomohou vytvořit kousky v pastelově růžovéFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr Next, 780 Kč; kalhoty H&M, 799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka myMo at night, prodává Zalando, 1442 Kč; tenisky Levi's, prodává Answear, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Vuch, prodává Zoot, 549 Kč; set náušnic H&M, 299 KčFoto: Archiv firem

Perfektní doplněk k černé

A teď něco pro milovnice černé. Pokud si neumíte představit, jak byste růžovou zakomponovaly do vašeho současného šatníku, pořiďte si výrazný kabát a noste ho v doprovodu oblíbených celočerných outfitů. A samozřejmě nemusí jít jen o dnes tak populární teplákovou variaci. Do hry můžete zapojit černé džíny, koženkové kalhoty, sukně i šaty. Možností je nepřeberně!

Foto: Profimedia.cz

Modelka Hailey Bieber (24) je ostře sledována médii nejen kvůli svému manželovi, zpěvákovi Justinu Bieberovi (26), ale i osobitému módnímu stylu. Její druhé jméno (nebo spíše příjmení) by klidně mohlo být „oversized“, o pár čísel větší kabát tak u ní nepřekvapuje. Vy na to jděte po svém a klidně se inspirujte pouhým spojením růžové a černéFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: mikina H&M, 349 Kč; teplákové kalhoty Lindex, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát River Island, prodává About You, 2799 Kč; tenisky Guess, prodává Humanic, 2699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Sinsay, 129 Kč; taška Puma, prodává Zalando, 1080 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: náušnice Lindex, 149 Kč; rouška Zoot, 149 KčFoto: Archiv firem

Ležérně v každém věku

Závěrem si dáme ještě jednu kabátovou variantu, tentokrát v podání, které jak doufáme popostrčí ženy po padesátce k odvážnějším kombinacím. Ležérní look nemusí být založen jen na pokaždé trochu jiných džínech. Inspirujte se následující sestavou a ke klasické halence přidejte lehké, zajímavé kalhoty s širšími nohavicemi. Bát se nemusíte ani tenisek – pokud zvolíte kvalitní kožený pár, máte vyhráno.

Foto: Profimedia.cz

Trinny Woodall (56) je známá moderátorka, zakladatelka vlastní beauty značky, a především expertka na proměny. Z jejího šatníku tak můžete opisovat bez váhání. Přestože její outfit předkládáme coby inspiraci pro zralé ženy, tato kombinace bude slušet všem bez ohledu na věkFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: košile Vero Moda, prodává Bibloo, 799 Kč; kabát Mango Outlet, 1599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Kalhoty Tommy Hilfiger, 1995 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Zleva: tenisky Tommy Hilfiger, 1974 Kč; kabelka Pull & Bear, prodává Zalando, 399 KčFoto: Archiv firem

Milujete barvy? Podívejte se, které byly jmenovány těmi nejzásadnějšími pro rok 2021 a rovnou se do nich oblečte!

Související témata:

Načítám