Hlavní obsah

Chceme vypadat jako ony! Dámy nad padesát, které mají šmrnc

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S prvním šedivým vlasem a vráskou v obličeji může přijít i lehce melancholická nálada. Stárnout se ovšem dá s grácií. Důkazem jsou tyto slavné dámy, které šarm neopustil ani daleko po padesátce.

Článek

Nebojí se výrazných barev, odhalených střihů ani nejnovějších módních trendů. Vypadají zkrátka božsky a mladší generace by jim mohly jen tiše závidět. Míchají si snad doma kouzelný elixír, nebo jen ošálily matku přírodu?

Jane Seymour (67) 

Bývalé Bond girl a hlavní hrdince seriálu z devadesátých let, doktorce Quinnové, se zřejmě podařilo zastavit čas. A všímá si toho celý svět. Loni dokonce kývla na nabídku nafotit editorial do slavného pánského magazínu, a stala se tak oficiálně nejstarší ženou, která se na stránkách Playboye objevila. Nahotu ovšem na snímkách nečekejte, herečka oblékla saténové košilky, plážové šaty i chlupatý kožich.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jane Seymour oblékla loni na udílení cen National Film Awards v Londýně elegantní černé šaty na ramínka a její skutečný věk by jí hádal jen málokdo. O to výjimečnější je, že za její vzhled nemohou botulotoxinové injekce Foto: Profimedia.cz

Jane Fonda (81)

Americká herečka je svým vytříbeným citem pro módu proslulá a jen málokdy šlápne vedle. Zkombinovat červenou a růžovou barvu v jednom outfitu tak, aby to jeho nositelce slušelo, může být leckdy oříšek. Jane se to ovšem povedlo na jedničku s hvězdičkou. Tato dáma je živoucím důkazem toho, že věk je opravdu jen pouhé číslo. Vždyť my bychom jí tipovali minimálně o 40 let méně, souhlasíte?

Foto: Profimedia.cz

V krásném kostýmku vyrazila Jane Fonda v Los Angeles na premiéru komedie Dívčí klub, v níž ztvárnila jednu z hlavních rolí. Pokud sháníte vtipný film na páteční večer, určitě doporučujeme zhlédnout právě tento Foto: Profimedia.cz

Diane Keaton (73) 

Oblíbenkyně Woodyho Allena patří mezi vzácné hvězdy, které nepodstoupily žádnou plastickou operaci, ale jak sama tvrdí: „Nikdy neříkej nikdy.“ Šatník Diane Keaton hýří nápady i energií a je promyšlený do posledního detailu. Šmrncovní sedmdesátnice se přiklání většinou spíše k pánskému stylu, nikdy nezapomíná na doplňky, a výsledek je vždycky šik.

Foto: Profimedia.cz

Diane Keaton miluje saka, kalhoty i klobouky v pánském stylu a tyto prvky jí ohromně padnou. Sympatické je také to, že plastikou nepolíbená herečka vsadila na svou přirozenou barvu vlasů a hrdě ji nosí Foto: Profimedia.cz

Leona Machálková (51) 

Nestárnoucí zpěvačka s úderem padesátky snad ještě více rozkvetla. Do společnosti vyrazila v lichotivých pouzdrových šatech s ornamenty, které podtrhly její už tak krásnou postavu. Elegantní model ozvláštnila ledvinkou v pase a s přehledem dokázala, že se tento aktuální trend netýká jen mladších ročníků.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Leona Machálková zraje jako víno a každým rokem je krásnější. Zkrátka je znát, že o sebe dobře pečuje Foto: Profimedia.cz

Lucie Bílá (52)

V naší top pětce nemůže chybět ani několikanásobná česká slavice a miláček národa Lucie Bílá. Zpěvačka totiž nosí křiklavé barvy a výrazné doplňky i mimo divadelní prkna. Myslíte si, že červené šaty s mašlí ženám nad padesát nemohou slušet? Opak je pravdou. Lucii vykouzlily nádhernou siluetu i mladistvý vzhled.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Bílá červenou opravdu umí nosit a její nohy by jí mohla závidět kdejaká dvacítkaFoto: Profimedia.cz

Jaká slavná tvář to vyhrála u vás? 

Reklama

Načítám