Hlavní obsah

Jsou slavní, ale talent zatím moc neprokázali. O koho jde?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herci jsou dobří v hraní, zpěváci ve zpěvu. Pak jsou tu „celebrity“, které se sice proslavily, ale neprokázaly žádný talent. Umějí jen pózovat na sociálních sítích nebo za sebou mají řadu plastik. Taky je znáte, a vlastně nevíte proč a odkud?

Článek

Dobře to asi není, ale k tomu, aby se člověk v dnešní době proslavil, nepotřebuje žádný zvláštní talent. Vlastně nemusí umět skoro nic. Koho zná díky sociálním sítím celý svět, a přitom v ničem zvláštním nevyniká?

Rodrigo respektive Jessica Alves (37)

Jestli někomu přísluší titul profesionální celebrita, tak je to tato blonďatá dáma, kterou jste mohli ještě nedávno znát jako muže Rodriga Alvese. Svůj život zasvětil plastickým operacím a mnoho let usiloval o to, aby co nejvěrněji připomínal panáčka Kena.

Ve chvíli, kdy začal zájem médií upadat, bylo potřeba vymyslet něco jiného. A tak se jeho ideálem stala panenka Barbie, a kolotoč operací začal nanovo.

Foto: Profimedia.cz

Po původní podobě není u této osoby už ani stopyFoto: Profimedia.cz

Eva Feuereislová (30)

Také účastnice reality show Vyvolení 2013 je úplně k nepoznání. Během sedmi let se z ní stala plastiková královna, což o sobě sama píše i na Instagramu, kde má přezdívku plasticqueen-evcaf8.

Dle jejího profilu se zdá, že svůj čas tráví zábavou s drinkem v ruce a ve zbývajícím čase podstupuje různé estetické úpravy.

Foto: Profimedia.cz

Ve společnosti pornoherce Roberta Rosenberga (45)Foto: Profimedia.cz

Dominika Myslivcová (26)

Česká modelka, blogerka, youtuberka, zpěvačka a herečka, jak o sobě sama říká, si už řadu let pěstuje image české Barbie. Sice se zdá, že výčet jejích aktivit je poměrně široký, nicméně o kvalitě provedení jednotlivých úkonů by se dalo polemizovat.

Její život v luxusu ovšem lidi fascinuje, a tak ji na Instagramu sleduje přes 270 tisíc lidí.

Foto: Profimedia.cz

Dominika Myslivcová nejvíc vyniká ve schopnosti upoutat na sebe pozornostFoto: Profimedia.cz

Francesca Farago (26)

Kromě toho, že je štíhlá, pohledná a veganka, není známo, v jakých činnostech vyniká. Přesto ji na Instagramu sleduje téměř pět milionů lidí. Hemží se to na něm totiž jejími fotkami dokonalých křivek.

Neproslavila ji vlastní řada oblečení, ani nějaký výrazný talent, ale účast v reality show Too Hot to Handle (2020), kde bylo jediným jejím úkolem nemít sex.

Foto: Profimedia.cz

Hvězda reality show se obléká velmi vyzývavěFoto: Profimedia.cz

June Shannon (41)

Žena známá jako máma June se proslavila díky účasti celé její rodiny v reality show Here Comes Honey Boo Boo (2020–2014). Ta neměla jiný význam než poskytnout lidem náhled do života americké rodiny.

A protože June asi neumí nic jiného než vystupovat v televizi, objevila se v roce 2017 v další show s názvem Mama June: From Not to Hot. Tentokrát se sledovala její cesta za štíhlejší postavou.

Foto: Profimedia.cz

Tato fotografie je z doby, kdy už měla June údajně třicet kilo doleFoto: Profimedia.cz

Brooklyn Beckham (21)

Syn bývalého fotbalisty Davida Beckhama (45) a módní návrhářky Victorie Beckham (46) toho nemusel pro slávu moc udělat.

Sice pracuje jako model, ale i kdyby byl ošklivý, dveře by se mu díky slavnému příjmení otevřely samy. Naposledy na sebe upozornil zásnubami s modelkou a herečkou Nicolou Peltz (25).

Foto: Profimedia.cz

Nebýt slavných rodičů, měl by to Brooklyn v životě o dost těžší. Na fotce je se svou snoubenkouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:
Dominika Myslivcová
Eva Feuereislová
Jessica Alves

Načítám