Hlavní obsah

Skutečná posedlost. Tahle Švédka chce vypadat jako Barbie

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to totální závislost. První výplň rtů si mladá Švédka Stefanie Mulic (19) dopřála ve třinácti letech. Dnes má za sebou už řadu plastických operací a na další se chystá. Inspirací jí jsou panenky Barbie.

Článek

Svět botoxu, všemožných výplní a kosmetických procedur není pro Stefanii Mulic ničím neznámým. Její matka i teta v tomto oboru pracují, proto už jako malá byla touhou po kráse za pomoci nejrůznějších úprav doslova posedlá. „První výplň rtů jsem zkusila ve třinácti, ale až tak od sedmnácti si ji dopřávám pravidelně, tak jednou za měsíc,“ řká Stefanie Mulic.

Chci být krásná

Už od mala prý Stefanie věděla, po čem v životě nejvíc touží. „Vždycky jsem chtěla být blonďatá a hlavně krásná.“

Její největší mindrák prý byl nos. „Nikdy se mi nelíbil, ale nejhorší bylo, když mi můj přítel tehdy řekl, že jsem hezká, ale právě nos můj vzhled kazí. V tu chvíli jsem začala neuvěřitelně toužit po plastice nosu,“ vzpomíná Stefanie.

Tu po čase podstoupila a od té doby už si nechala chirurgicky upravit i bradu, čelist, lícní kosti, má vybělené zuby a upravené obočí. „Taky nosím umělé řasy a nehty, mám prodloužené vlasy. Denně makám na svém pase, protože právě ten je stěžejní, abych vypadala jako panenka Barbie.“

Foto: Profimedia.cz

Brada, čelist, lícní kosti, i to má Stefanie chirurgicky upravenéFoto: Profimedia.cz

Barbie – můj vzor

S každou operací a procedurou je prý sama se sebou spokojenější. „Dřív jsem se moc ráda neměla, ale teď se cítím mnohem líp. Ale pořád vím, že je toho hodně přede mnou, rozhodně nekončím,“ říká mladá žena. V plánu má hodně dalších operací – touží po prsních implantátech, odstranění několika žeber, výplních hýždí, liposukci, či operaci očí, tak aby docílila kočičího vzhledu.

Foto: Profimedia.cz

Vypadat jako Barbie je sen mladé Švédky už od maličkaFoto: Profimedia.cz

Kolik za úpravy dohromady již zaplatila, neví, přesně to nikdy nepočítala. Její odhad ale je, že ročně jde o částku víc než 414 tisíc českých korun. Jakákoli suma ale prý stojí za to, aby si splnila svůj sen – vypadat jako Barbie!

Foto: Profimedia.cz

Na výplně rtů chodí Stefanie Mulic každý měsícFoto: Profimedia.cz

Rodina mým plastikám fandí

A co říkají na její posedlost její nejbližší? Stefanie tvrdí, že ji více než podporují. „Vůbec s tím nemají problém, naopak rodina i přátelé si myslí, že vypadám skvěle. A hlavně, já sama jsem s výsledkem každé operace či procedury více než spokojená. Takže opravdu nemám v nejbližší budoucnosti v plánu s tím přestat, ba naopak,“ dodává Stefanie Mulic.

Je neuvěřitelné, jaké představy o kráse a ideálním vzhledu někteří lidé mají. Nakonec z toho bývá doslova bizarní podívaná – takhle vypadají živí Kenové a Barbie. 

Související témata:

Načítám