Hlavní obsah

Stylová móda k vodě. Nebojte se odvázat!

Foto: Jakub Jurdič

Den u vody jsme strávili se čtenářkou MarkétouFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Trendy barevné šortky, vtipné plavkové šaty nebo módní třásně. Chcete si pořídit pár stylových kousků, které jednoduše přehodíte přes bikiny? Tady jsou! Vydáte se s námi, i když jen virtuálně, k vodě?

Článek

Je úplně jedno, jestli vás čeká vytoužená dovolená u moře, nebo se jen chystáte na koupaliště. Lehké oblečky, které natáhnete přes plavky, se vám budou v každém případě hodit. A abychom vám neukazovali tuniku 5x jinak, zaměřili jsme se na ty nejtrendovější kousky sezony. K vodě jsme vyrazili se čtenářkou Markétou.

3v1

Tři aktuální trendy v jedné jediné sestavě. Hitem číslo jedna jsou bezesporu třásně. Na plavkách vypadají skvěle. Prostřihy jsou volitelné – sluší totiž jen opravdu štíhlým postavám. Druhým trendem jsou barevné přechody. Růžové, postupně blednoucí šortky můžete nosit nejen k vodě, ale i do města. Zapomenout nesmíme ani na brýle se zrcadlovým efektem. A když budou mít módní, kulatý tvar, tím lépe.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (F&F, 469 Kč), šortky (F&F, 299 Kč), boty (Vero Moda, 1099 Kč), brýle (Zara, 399 kč)Foto: Jakub Jurdič

Plavky, šaty, nebo obojí?

Na první pohled se tváří jako úplně klasické (a poměrně vtipné) šaty. Na omak vás ale rozhodí. Se zavřenýma očima byste mohly přísahat, že jde o plavky. Co s nimi provedete, je na vás. My bychom v nich vyráželi k vodě. Kombinace černé a bílé je jedním ze stěžejních trendů sezony, když šaty doplníte stejně laděnými sandálky, získáte další plusové body.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (H&M, 799 kč), boty (Zara, 1499 Kč), brýle (Emporio Armani, info o ceně v Grand Optical), náhrdelník (H&M, 299 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Klasika trochu jinak

Džínové šortky a tílko? Klasika, kterou netřeba představovat. Super tipem, jak ji oživit, je přidání vesty s třásněmi. Nezapomínejte přitom na doplňky, které celek dotáhnou k dokonalosti. Klobouk je nejen stylový, ale i praktický. Výrazný náhrdelník u vody odložíte, třeba do velké XXL tašky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Bershka, 499 Kč), náhrdelník (Bershka, 299 Kč), klobouk (Zara, info o ceně v obchodě), vršek od plavek (F&F, 299 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Bershka, 499 Kč), náhrdelník (Bershka, 299 Kč), klobouk (Zara, info o ceně v obchodě), tílko (Only, 499 Kč), boty (F&F, 324 Kč), kožená kabelka (Vero Moda, 3799 Kč), vesta (Mango, 999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Lehké a rozevláté

Jasnou volbou jsou i lehké maxi šaty. Ty naše svým střihem připomínají top s dlouhou sukní. Módní záležitostí jsou metalické sandálky, nevynechávejte ani náramky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (F&F, 449 Kč), náramky (Mango, 99 Kč/dva kusy), boty (Mango, 499 Kč)Foto: Jakub Jurdič

V barvách slunce

Když už kalhoty, tak z co nejlehčího materiálu a v pohodlném, uvolněném provedení. Pokud vám nevadí, že vám může náhodný kolemjdoucí nahlédnout do tašky, sáhněte po té průhledné.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: top (Vero Moda, 699 Kč), kalhoty (Zara, 799 Kč), brýle (Mango, 449 Kč), kabelka (Bershka, 499 Kč), náramek (F&F, 169 Kč), boty (Baťa, 1199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Plavky jako bonus

A závěrečný tip pro ty, které si ještě nestihly pořídit nové plavky. Porozhlédněte se po originálních potiscích! A je jedno, jestli zvolíte klasické bikiny, které si vyzkoušela Markéta, celkové plavky nebo třeba tankini.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (H&M, 299 Kč/díl), náušnice (Topshop, 270 Kč)Foto: Jakub Jurdič

A jak vypadá ideální plážový outfit podle vás? Napište nám!

Reklama

Načítám