Hlavní obsah

Kalendář plný krásných žen? Výtěžek podpoří nemocného Ondru!

Foto: Amazons Gym 2017

Výtěžek z prodeje Amazons Gym 2017 pomůže malému Ondrovi. Pořídí se za něj kvalitní polohovací zařízeníFoto: Amazons Gym 2017

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cvičební skupinu Amazonky spojuje láska k pohybu. Letos se sportovkyně rozhodly nafotit kalendář, který podpoří malého Ondru, jenž onemocněl zánětem mozku a je nepohyblivý.

Článek

Tréninková skupina Amazonky již podruhé nafotila charitativní kalendář, kterým chce podpořit někoho, kdo se sám hýbat nemůže. Navazuje tak na předloňský úspěch, kdy byl výtěžek z kalendáře v hodnotě 30 tisíc korun rozdělen na pomoc handicapované holčičce Zuzance a psímu útulku.

„Amazonky jsou moje parta holek. Cvičíme spolu, bavíme se životem, navzájem se podporujeme, a když můžeme, pomáháme. Proto jsme se i letos rozhodly nafotit charitativní kalendář Amazons Gym 2017 s cílem podpořit někoho, kdo nemá v životě možnost se hýbat tak jako my,“ vysvětluje trenérka Amazonek Radka Vandasová.

Foto: Amazons Gym

Holky nafotily charitativní kalendář již loni. Díky jeho úspěchu do toho šly letos znovuFoto: Amazons Gym

Výtěžek z prodeje kalendáře bude letos věnován Ondrovi, který v pěti měsících onemocněl zánětem mozku.

„Vlivem této zákeřné nemoci trpí ale psychomotorickou retardací, kdy jsou jeho intelektové schopnosti a reálné fungování na úrovni těžké mentální retardace, dále sekundární epilepsií, ADHD, atypickými autistickými rysy, nemluví, neudržuje čistotu a sebepoškozuje se,“ vysvětluje dále Ondrovo trápení jeho maminka.

Všechny prostředky získané prodejem kalendáře Amazonky darují Ondrovi na nákup polohovacího zařízení, které mu zjednoduší každodenní život a péči o něj. Prodej byl zahájen křtem, který proběhl 10. prosince v Praze.

Objednávky na kalendář je možné zasílat prostřednictvím facebookového profilu Amazons Gym. Minimální cena kalendáře je 450 korun.

Související témata:

Načítám