Hlavní obsah

Kate jako kmotra? Harry s Meghan dají přednost jiným! Proč?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle posledních fotek se vévodkyně Meghan pořádně zakulacuje a není se čemu divit. Narození miminka se pomalu, ale jistě blíží. Už v dubnu by totiž mělo miminko přijít na svět. A tak je pomalu nejvyšší čas začít řešit věci a události s tím spojené.

Článek

Královskou rodinu na jaře čekají zase samé krásné události. V dubnu budou slavit první narozeniny prince Louise, 93. narozeniny oslaví také královna Alžběta II. a na začátku května čtyři svíčky z dortu sfoukne i princezna Charlotte. Ovšem zřejmě nejsledovanější událostí bude narození dítěte vévodkyně Meghan (37) a prince Harryho (34). Očekávaný termín je – jak jinak, také v dubnu.

Prominentní přátelé

A v souvislosti s porodem se také začíná řešit, kdo půjde malému, či malé, za kmotry. S největší pravděpodobností a podle informací zdroje blízkého královské rodině jimi mají být manželé Clooneyovi. Amal Clooney (40) je velice blízká Meghanina kamarádka. A na základě tohoto přátelství se dali dohromady i slavný herec a princ, kteří si podle všeho skutečně padli do noty. Jestli to bude holčička, může se jednou chlubit, že jí za kmotra šel jeden z někdejších nejvíce sexy mužů planety. A pokud chlapec, kamarádi mu budou závidět, že kmotrou mu byla žena nesmírně vzdělaná a krásná.

Foto: Profimedia.cz

Kmotry se s největší pravděpodobností stanou Amal a George ClooneyoviFoto: Profimedia.cz

Dalšími jmény jsou Mischa Nonoo, módní návrhářka a Alexander Gilkes, byznysmen. Jsou to sice již bývalí manželé, ale v srdci prince Harryho mají své místo. S Alexandrem spolu chodili do školy a Meghan se zase znala dříve s Mischou Nonoo než s princem Harrym. A pozor – právě tato návrhářka v roce 2016 prý Harryho a Meghan seznámila. Kdo jiný by tedy měl být kmotry jejich dítěte?

Zajisté to bude také někdo z okolí rodiny zemřelé princezny Diany (†36). Ti byli vždy kmotry i v případě dětí prince Williama (36) a vévodkyně Kate (37). V úvahu připadají Zoe a Jack Warrenovi. Tato rodina má na starosti královské dostihové koně. Jack je kmotřencem princezny Diany a princ Harry šel zase za kmotra jejich dceři Zalii (3). Ta pak byla nejmladší družičkou na svatbě vévody a vévodkyně ze Sussexu.

Sourozence nebrat! 

Ve vzduchu ale visí ještě dvě jména, která zajisté každého napadnou. Princ William (36) a vévodkyně Kate (37). Půjdou oni za kmotry? Je pravděpodobné, že ne. Nikoliv ale z důvodu jakéhosi domnělého konfliktu mezi vévodkyněmi, jehož existenci královský palác rezolutně odmítá, ale kvůli zvyklostem.

Není běžné, aby se kmotry stali nejbližší členové rodiny. Princ Harry nebyl kmotrem ani jednoho ze tří dětí svého bratra. Stejně tak za kmotru nebyla ani sestra Kate, Pippa Matthews (35). Podle královského dopisovatele Roberta Jobsona je to zkrátka proto, že i když se nestanou kmotry, budou v životě svých neteří či synovců hrát velkou roli i tak.

Foto: Profimedia.cz

Sourozenci a jejich partneři se kmotry nestávají. Udělají Meghan a Harry výjimku? Foto: Profimedia.cz

Nicméně nebylo by to poprvé, co si Meghan s Harrym udělají věci po svém, zvyklosti–nezvyklosti. Je tedy možné, že právě proto, že se neočekává, že Kate a William budou kmotry, si je manželé vyberou. Ostatně vztah mezi bratry, kteří v mládí přišli o matku, je v tomto případě velice úzký a Harry s Williamem si byli vždycky oporou, navzájem se podporovali a byli si na blízku. Kdo jiný by tedy mohl být pro Harryho tím nejlepším kmotrem jeho prvorozeného dítěte, než právě starší bratr?

Myslíte, že se William a Kate nakonec stanou kmotry?

Reklama

Načítám