Hlavní obsah

Kdy se muži za své ženy stydí? V těchto situacích!

Foto: Thinkstock

Řada mužů své partnerky bezmezně miluje, ale jsou i situace, kdy se za ně tak trochu stydíFoto: Thinkstock

Reklama

Miluje vás, přesto se za vás někdy tak trochu stydí. Opravujete ho před lidmi, skáčete mu do řeči, či mluvíte až moc o sexu? To totiž vadí partnerům našich čtenářek!

Článek

Nejspíš každý má nějaký zlozvyk. A především mužům některé ženské návyky vyloženě vadí, obzvlášť když se jich jejich partnerka dopouští na veřejnosti. Tohle jsou situace, kdy se muži za své drahé polovičky stydí! Děláte to taky?

Tak to řekni, brouku

Milan (37) je se svou ženou jedenáct let a za nic na světě by ji prý nevyměnil. Tedy až na chvíle, kdy mu před lidmi „radí“, jaké historky vyprávět. „Nestává se to často, ale stačí jí jedna či dvě sklenky vína a má potřebu vyprávět vtipné příběhy, které se staly nám nebo našim dětem.

To by mi nevadilo, protože ona je opravdu vtipná. Jenže ona vždycky začne, jakoby mi připraví půdu, a pak mě začne povzbuzovat a říkat: ,Tak to dořekni, jak se nám tehdy porouchalo to auto´ nebo: ,Tak to dopověz, jen jim popiš, jaká to byla obrovská sranda´,“ říká Milan. Ten si prý v tu chvíli připadá hloupě. „Jako kdybych sám nedokázal vyprávět a pobavit své okolí,“ dodává Milan.

Až moc otevřená

Marek (39) svou ženu miluje z mnoha důvodů a jedním z nich je i její otevřenost v oblasti sexu. Jenže občas se tato její přednost bohužel změní v problém. „Nejsem žádný puritán a jsem nadšený, že i po mnoha letech, co jsme spolu, máme úžasný sexuální život. Je to i tím, že moje žena se nebojí na cokoli zeptat, cokoli vyzkoušet a podobně.

Jenže občas je takto otevřená i na veřejnosti. Naši dobří přátelé ji už znají, takže když se začne vyptávat na jejich domácí intimnosti, berou ji s humorem. Ale někteří lidé bývají zaskočeni," vypráví Marek.

Foto: thinkstock

Někdy je na vině alkohol, po němž je žena třeba až příliš uvolněná a říká věci, které se jejímu muži moc nelíbíFoto: thinkstock

Nejvíc se asi styděl, když byli na večeři s přáteli, z nichž jedny příliš neznali, a navíc šlo o pár, který byl o dost starší než oni. „Žena se jich zničehonic začala ptát, jak dlouho spolu žijí. Když řekli, že už to bude dvacet let, vykulila oči a bez obalu se zeptala, jak to mají se sexem, jestli třeba nějak experimentují, aby to nebyla nuda. Oni mlčeli, byli v šoku, ale ji to pobavilo, začala je ještě víc popichovat a výborně se bavila. Mně bylo ovšem dost trapně," vzpomíná Marek.

Proboha, neopravuj mě

Karel (33) nesnáší, když ho jeho žena před lidmi opravuje. „Je děsivá detailistka, takže si všímá všech drobností. A někdy je na zabití. Nedávno se mi stalo, že jsem známým vyprávěl o místě, kam rádi jezdíme na hory, aby tam také vyrazili. A ona mě snad stokrát přerušila, aby můj popis opravila. Řekl jsem, že cesta tam trvá asi sedm hodin a ona, že ne, že spíš osm. Chalupa nebyla dřevěná, ale zčásti zděná. Sjezdovka nebyla sto metrů od baráku, ale dvě stě. Měl jsem chuť ji zabít,“ vzpomíná Karel.

Tady mi pusu nedávej!

Honza (36) nemá problém s tím, jak jeho žena mluví, co říká, nebo kdy to říká. „Já nesnáším, když jí třeba něco koupím a ona mi za to děkuje už v obchodě. Drží igelitku s botami a hned u kasy se na mě vrhá a dává mi pusu. To si pak připadám buď jak taťka, co malému dítěti koupil hračku, nebo naopak jako někdo, kdo si vydržuje milenku,“ popisuje Honza.

Zároveň ale přiznává, že už je z toho taková hra. „Žena samozřejmě ví, že mi to vadí, takže už to moc nedělá, ale vždycky mi tím vyhrožuje. Chytá mě za ruku, chichotá se a šeptá mi, dám ti pusu, pozor, jdu ti děkovat a tak,“ směje se Honza.

A jak to máte vy a váš partner? Taky se za vás někdy stydí?

Reklama

Související témata:

Načítám