Hlavní obsah

Když to doma začne skřípat

Foto: Naturamed

Foto: Naturamed

Když jsem psala svůj poslední článek a přiznala se k tomu, že jsem prostě jen obyčejná máma od rodiny jako každá jiná, byla jsem překvapena vaší reakcí. Zjistila jsem, že jsem si získala vaši důvěru, a tak bych ráda udržela notu a podělila se s vámi o svou novou zkušenost.

Článek

Krutá realita. Poslední dobou – a nutno říct, že domácí odloučení od reality života venku tomu nepomohlo – jsem se cítila jako v pasti svých vlastních pocitů. Cítila jsem na sobě jistou podrážděnost, kdo taky ne, ale stalo se, že manžel na tom byl o poznání hůře. Výsledek? Moje každodenní tiché modlitby za to, aby ten blázinec skončil, abych ho „nezabila“! Problém nastal v okamžiku, když jsem si všimla, že se po naší nově nabyté „popandemiové“ svobodě mnoho nezměnilo.

Foto: Naturamed

Pro spokojený životFoto: Naturamed

Všude je to stejný

Manželova nevrlost gradovala a pomalu se to nedalo vydržet. Když jsem se svěřila kamarádce, řekla mi, že to má doma taky. A rovnou se mě zeptala, proč mu v práci nevezmu ProMan Plus, když pracuji ve firmě, která ho vyrábí. Upřímně, nenapadlo mě to. Pořád mám ten potravinový doplněk spojený s testosteronem, ale nedošlo mi, že to má vliv i na psychiku, na což mě dovedla až kamarádka.

Jak na to?

Asi si řeknete, že je dost divné, že když pracuji pro firmu, která vyrábí ProMan Plus, můj manžel ho ještě nebere. Ale zeptám se vás. Opravdu je to u vás doma tak jednoduché, že přijdete domů a řeknete svému manželovi – jsi nepříjemný, ber tohle a uleví se nám oběma? U nás to tak jednoduché bohužel není, a proto bylo těžké najít chvilku, kdy byl manžel v pohodě.

Ale přesto, podařilo se a já mu řekla o tom, že u nás v práci máme produkt na podporu testosteronu a že to je dobré i na náladu a že si to v Čechách objednalo již 400 000 zákazníků a že jsou na to opravdu úžasné recenze a… Upřímně, přesvědčilo ho to číslo a spokojenost ostatních, na mě moc nedal. Ale? Zkusil to!

Foto: Naturamed

ProMan na podporu testosteronu Foto: Naturamed

Nemožné ihned, zázraky do tří dnů

Zase tak rychlé to samozřejmě nebylo, přesto asi po týdnu se manželovi začala vracet dobrá nálada, přestal být unavený a měl náladu i na to, co se poslední dobou u nás ze vztahu pomalu vytratilo. Určitě mi rozumíte. Možná si říkáte, že není fér, že já to mám zadarmo, a vy ne. Máte pravdu, ale jen částečně. Tu zkoušku máte zdarma také. Stačí, když kliknete dole na tlačítko objednat. Neříkám, že ProMan Plus vyřešil všechny naše problémy, ale rozhodně je manžel klidnější, má více energie a doma vládne příjemná atmosféra. Prostě fajn!

Vaše Jana z Prahy.

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Jde o komerční článek propagující reálné produkty nebo služby. Příběh v tomto komerčním článku může být fiktivní (smyšlený).

Reklama

Načítám