Hlavní obsah

KetoDiet - konečně dieta, která vám pomůže zhubnout

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud už jste vyzkoušeli více diet a stále se nadbytečných kil a nevábných varhánků na břiše nebo stehnech nemůžete zbavit, pak právě pro vás bude velkým pomocníkem proteinová dieta KetoDiet.

Článek

Co je proteinová dieta Ketodiet

Proteinová, jinak také bílkovinná dieta je určena zejména pro rychlé a účinné hubnutí. Jejím základem je pravidelná konzumace kvalitních bílkovin ve formě instantních jídel nebo nápojů, snížení přísunu cukrů i tuků, dostatečný pitný režim a jídelníček doplněný o nejrůzněji upravovanou zeleninu.

V organismu jsou tak navozeny procesy, při kterých se přednostně spalují zásobní tuky (tomuto jevu se říká „ketóza“ a od ní je také odvozen i název – proteinová ketogenní dieta). Svalová hmota je navíc dodávanými bílkovinami ochráněna.

Oblíbeným mýtem odpůrců bílkovinné diety je tvrzení, že organismus hladoví. To je ale velký omyl! Naopak hubnoucí obézní člověk má k dispozici velké množství energie, kterou si jeho organismus uložil pro případ nedostatku v tucích jako zásobu. Hladověním se ale metabolismus zpomaluje a nashromážděnou energii šetří. Co tedy s tím?

Řešením je ketogenní bílkovinná dieta, která kombinuje dva zásadní jevy:

  • 1. AKTIVUJE tukové zásoby, a zároveň
  • 2. udržuje metabolismus v chodu na plné obrátky.

Jednoduché, přirozené a naprosto funkční. Bez chemie. Pouze poskytnete svému tělu správné podmínky, a ono si pomůže samo.

Výhody proteinové diety

Nespornou výhodou je především její rychlost a účinnost – vždyť už za jeden měsíc je možné shodit až 8 kg, samozřejmě v závislosti na počáteční nadváze.

Dalším velkým plus je pocit dobré nálady až euforie. Žádná nervozita, nebo podrážděnost, jak to u jiných diet bývá.

Svou váhu si dlouhodobě udržíte díky pozvolnému přechodu k běžné, racionální stravě.

Pocit hladu vymizí díky změnám metabolismu již po prvních 2–3 dnech. Vysvětlení této změny je opět celkem jednoduché.

Balíček, který vám dopomůže k postavě vašich snů

Západní civilizace konzumuje neúměrně vysoké procento „rychlých“ cukrů – tedy potravin s vysokým glykemickým indexem – v bílém pečivu, slazených nápojích, krekrech, kukuřici, vařených bramborách, sušenkách atd. Ty sice rychle zasytí, ale stejně tak rychle je organismus odbourá. Jakmile se hladina cukrů v krvi sníží, vyvolá pocit hladu, který obyčejně znovu zaháníte stravou obsahující především rychlé cukry. A tak pořád dokola. Tělo si zároveň nadbytečné kalorie ukládá do tukové tkáně.

Při ketogenní proteinové dietě KetoDiet se významným způsobem snižuje množství přijímaných cukrů (ne zastavení příjmu sacharidů, ale jeho snížení), a z hlediska fungování organismu vlastně dojde k napravení jednoho civilizačního neduhu. A protože je zdravý organismus schopen udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi sám, bez výkyvů, hlad se neobjevuje. Opět prosté a účinné, příroda si poradí sama.

KetoDiet nabízí proteinová jídla obohacená o všechny nezbytné vitaminy, minerály a navíc i o prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. V průběhu vlastního hubnutí vás navíc podpoří odborní výživoví specialisté, kteří vám budou k dispozici ZCELA ZDARMA.

Jistě oceníte i speciální aplikaci WeightWatch, která umožní vám i výživovým specialistům sledovat průběh diety doslova každý den.

Více informací najdete na www.ketodiet.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám