Hlavní obsah

Klenoty z lékáren nejen pro školáky!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kašel a rýma v doprovodu s horečkou jsou častými společníky vašich ratolestí především v dětském kolektivu. Nejeden rodič si proto klade otázku, jak nejlépe podpořit obranyschopnost svých potomků.

Článek

Mnoho rodičů se shoduje, že nejnáchylnější vůči respiračním onemocněním jsou děti ve společnosti svých vrstevníků. Polehávání a zvýšená teplota jsou poté téměř na denním pořádku. Nemoci, které děti získaly v kolektivu od ostatních, jsou pro jejich tělo něčím novým a nezaznamenaným, s čím se jejich imunita ještě neumí zcela vypořádat. Tělo si ale tento náročný boj zapamatuje do budoucnosti a další onemocnění proběhne méně komplikovaně a rychleji odezní.

Pravý poklad z vaší lékárny

V čase, kdy vaše dítko častěji stoná, se mnoho rodičů stává odborníkem na všechny možné rady, jak těmto zdravotním komplikacím čelit. Nejdůležitější je ovšem mít vždy na mysli, že obranyschopnost dětí je možno podpořit vhodnou stravou, která by měla být pestrá, s dostatkem čerstvé zeleniny a ovoce, masa, obilovin a mléčných výrobků.

Ze zeleniny a ovoce můžete vytvořit vitamínovou bombu pro děti

Mnohdy se stává, že se vaší ratolesti po krátkém čase uleví. Ale nenechejte se mýlit. Krátkodobá úleva od nemoci vašeho dítěte ještě neznamená, že se může vrátit zpět do školky či školy. Nedoléčené dítě do dětského kolektivu rozhodně nepatří, protože je mnohem náchylnější na opětovnou infekci, která na sebe většinou nenechá dlouho čekat.

Zklidněte příval dětské energie a udržte je v posteli

Pokud hledáte alternativní řešení, jak předejít ozdravným procedurám svých ratolestí, vyzkoušejte pro posílení imunity cucavé tablety Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák. V každé tabletě tohoto doplňku stravy naleznou děti pravý poklad – vitaminy, minerály, beta-glukany z hlívy ústřičné, extrakt rakytníku, jód a selen. Selen, vitamin B6 a B12 přispívají k přirozené imunitě, vitamin D3 zase udržuje normální stav jejich kostí.

Žádejte ve své lékárně nebo na www.JackHlivak.cz

Jedinečný doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák s foukacími fixy na textil zdarma

Myslete také na sebe!

Zůstat doma s nemocným dítětem znamená velkou zkoušku také pro nervový systém rodičů. Nejeden z nich stojí před důležitou volbou, zda si vzít v práci paragraf, dovolenou nebo zapojit do hlídání malého „maroda“ prarodiče. Mnoho dospělých ovšem nemá možnost tohoto výběru a musejí právě oni zůstat doma s nemocným dítětem. A protože ani vy jistě nechcete ulehnout s virem vedle svého dítka, je i pro vás dobré podpořit svůj imunitní systém.

V lékárně vám vždy ochotně a dobře poradí.

Účinným pomocníkem, kterého zakoupíte ve své lékárně bez receptu, je doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg) obsahuje také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen, který komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď.

Unikátní doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou

Více informací o produktu na www.imunit.cz

Reklama

Související témata:

Načítám