Hlavní obsah

Klenoty z přírody pro vaši imunitu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto období je potřeba tělu dodat dostatečné množství vitaminů a minerálu, abyste posílili svoji přirozenou obranyschopnost. Doplňte jídelníček o suroviny, které prospějí vašemu zdraví.

Článek

Nevlídné a sychravé počasí imunitu velmi oslabuje a důsledkem je, že se roztáčí kolotoč nemocí, jako jsou angína a chřipka. V ohrožení jsou především děti, protože jejich přirozená obranyschopnost ještě není zcela vyvinutá, a rovněž senioři, jejichž imunitní systém už není tak výkonný. Přírodními produkty se můžete doslova „obrnit“ proti zákeřným bacilům.

Křen

V menších dávkách povzbuzuje chuť k jídlu a činnost trávicího ústroji. Často se podává k tučným a špatně stravitelným jídlům. Křen se užívá při zánětech močového měchýře a ledvin, jelikož působí močopudně. Obsahuje vysoké množství vitaminů C.

Kořenová zelenina je pro vaše zdraví to pravé

Pastinák

Tato kořenová zelenina bývá často zaměňována s petrželí. Pastinák má ovšem mnohem větší obsah vitaminů a minerálu. V kuchyni se často přidává do polévek nebo se podává jako příloha. Zlepšuje chuť k jídlu, činnost ledvin a pročišťuje močový měchýř. Dříve mu byly připisovány afrodiziakální účinky.

Hlíva ústřičná

Tato houba obsahuje aminokyseliny, vitaminy skupiny B, minerální látky a stopové prvky, proto přirozenou cestou podporuje správné fungování organismu. V poslední době je již hojně využívaná v kuchyni a existuje spousta výtečných receptů, jak tuto surovinu můžete jednoduše a chutně zpracovat. Hlívu ústřičnou je vhodné zařadit do jídelníčků především v době tělesné rekonvalescence, aby tělo opět získalo vitalitu a energii.

Podpořte v tomto obodbí svoji imunitu ještě více a vyzkoušejte ověřenou Imunit Hlívu ústřičnou 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg) obsahuje také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen, který komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď. Přípravek je k dostání ve vaší nejbližší lékárně. Dopřejte své imunitě posilu, kterou teď nutně potřebuje!

Unikátní doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou

Zaměřte pozornost také na nejmenší

Chladné počasí, střídání teplot nebo pouhý pobyt v dětském kolektivu… Všechny tyto faktory můžou vést ke snížení imunity vašich dětí. Jestli si zoufáte, že jsou každou chvilku nemocné, vsaďte na cucavé tablety Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák. V každé tabletě tohoto doplňku stravy se skrývá pravý poklad: vitaminy, minerály, beta-glukany z hlívy ústřičné, extrakt z rakytníku a jod. Selen, vitaminy B6 a B12 například přispívají k přirozené imunitě. Rovněž obsažený vitamin D3 zase udržuje normální stav kostí.

Jedinečný doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák

Nyní můžou vaše děti navíc denně vyhrát 1 značkový tablet! Stačí pouze vytvořit nejoriginálnější kresbu či příběh a být mezi šťastnými vylosovanými! Více na informací najdete na www.JackHlivak.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám