Hlavní obsah

Kočičí rituály

Reklama

Kočky milují rituály. Každý chovatel kočky může potvrdit, že má se svou kočkou vytvořenou řadu signálů, na které kočka reaguje s nadšením, ochotně a ráda.

Článek

Kapsičky jsou vynikajícím nástrojem k vytváření rituálů, které upevňují vztah člověka a jeho kočky . Kapsička je možnost, jak do života kočky přinést řád a pravidelnost, kterou kočky potřebují ke spokojenému životu.

Společné rituály kočky a člověka začínají hned na začátku dne. Kočky jsou na pravidelný režim zvyklé a umějí si o „to své“ i říci. Ranní kapsička je vynikající příležitostí, jak dát kočce najevo, že vše je v pořádku a běh světa je zachován.

Mnoho koček s prvním ranním jídlem čeká, až dostane spolu s pohlazením i svoji oblíbenou kapsičku. Tento pravidelný ranní rituál je velmi důležitý i pro člověka, který si tak uvědomí svoji zodpovědnost za čtyřnohé členy své rodiny.

A je tu další ráno s mojí rodinou. Nejdřív se musím řádně protáhnout a pak vzhůru do práce

Všichni ještě spí, ale já musím dát pozor, aby nezaspali. Ti velcí už by měli každou chvíli vstávat!

Raději je dojdu zkontrolovat, čas snídaně se totiž blíží. Potichounku se připlížím k posteli, a pak hop na spáče pod peřinou

Pravidelný čas a podmínky krmení zajistí vaší kočce bezpečné a harmonické prostředí a krmicí rituály vám pomohou upevnit váš vzájemný vztah.

Výběr chutí plně lahodných masových kapsiček respektuje přirozené preference koček. Ať už vyberete jakoukoli příchuť, gurmánský zážitek pro vašeho mazlíčka je zaručen. Proto když si chce kočka zamlsat, už ví, po čem si mňouknout.

Chovatelé jsou zase spokojeni, protože masové kapsičky Brit Premium podporují nejen skvělý vzhled, ale i pevné zdraví. Díky unikátní šetrné metodě vaření v páře je zachována originální vůně i chuť masa. A chuť masových kousků podporuje i delikátní šťáva, která tělu kočky navíc dodá potřebné tekutiny.

Trochu jim namasíruju záda, a pokud je to stejně ještě neprobudí, do akce jde čumáček, pusa na tvář, a hlavně na vrnění se nikdy nesmí zapomenout

Během dne kočka střídá odpočinek a aktivitu. V době vaší nepřítomnosti ocení misku plnou lahodného a výživného kompletního krmiva. Přirozená kořist kočky v přírodě je vždy čerstvá. Proto i doma kočky preferují krmiva, která vypadají čerstvě a hezky voní. Granule by v misce neměly být příliš dlouhou dobu. Jejich množství by mělo být takové, aby ho kočka stihla sníst za jeden den.

Konečně jsou vzhůru! Potřebovala bych trochu podrbat za ouškem

Lahodná výživa pro lepší život vaší kočky

Moderní krmivo pro kočky nepřináší pouze výživu, ale podílí se i na celkovém upevňování zdraví kočky, na zlepšování kvality jejího života. Na základě těchto požadavků Brit vyvinul pod značkou Brit Premium novou řadu krmiv pro kočky, Cat´s Life.

Krmiva obsahují masové omáčky, a jsou proto pro kočky velmi přitažlivá, vyhovují všem kočičím gurmánům. Jejich základem je vysoký podíl různých druhů masa. Je to maso kuřecí, z lososa, jehněčí a krůtí maso. Ve všech těchto krmivech jsou obsaženy mannan- a frukto-oligo sacharidy, což jsou látky, které příznivě působí na zdraví trávicího traktu a posilují imunitu.

V kuchyni už to voní. Ale kde je ta nejlepší vůně, kterou si kočka může po ránu přát?! Vždyť oni vědí, co mám na mysli

Varianty příchutí granulí a kapsiček respektují přirozené preference koček i jejich nutriční potřeby z hlediska fáze věku či speciální výživy. Delikátní šťáva obsažená v kapsičkách podtrhuje chuť masových kousků a dodá kočce potřebné tekutiny. Zatímco kompletní, granulovaná krmiva jsou pro kočky především zdrojem všech živin a dalších látek, nezbytných pro jejich zdraví, vlhká krmiva kromě toho přinášejí hlavně potěšení.

Reklama

Související témata:

Načítám