Hlavní obsah

Koloběžkou ke štíhlé sexy postavě!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potýkáte se každé ráno či večer s váhou a se zrcadlem? Připadá vám vaše postava vzdálena figuře modelky či atleta? Zkuste koloběžku, má totiž velmi dobré výsledky právě v boji s nadváhou.

Článek

Jízda na moderní koloběžce dodává tělu energii a duši radost, spokojenost, svobodu a volnost. Je svým způsobem unikátní pohybovou aktivitou. Aktivuje se při ní totiž většina svalových partií. Odstraňuje bolesti zad, zásadním způsobem pozitivně ovlivňuje kondici kloubů dolních končetin a nenáročným způsobem tvaruje zadeček, bříško, stehna a lýtka.

Jízda na koloběžce je skvělou prevencí proti celulitidě. Proto si koloběžky oblíbili nejen muži, ale také ženy. Koho by napadlo, že se při boji s celulitidou může člověk tak dobře bavit?

Koloběžka je velmi oblíbená u žen každého věku

„Velmi oblíbená je koloběžka u žen, a to v každém věku. Zvláště v zahraničí, kde není problém spatřit dámy v pokročilém věku, kterak se prohánějí například kolem jezer. Oblíbenou aktivitou na koloběžce je i jízda společně se svým čtyřnohým mazlíčkem,“ představuje další z možností použití koloběžky Marek Kostka, ředitel firmy Kostka kolobka z Hanušovic.

„A ve spojení se zdravým životním stylem a vyváženou stravou je jízda na koloběžce naprosto ideálním řešením pro milovníky aktivního způsobu života,“ dodává Marek Kostka.

Jízdu na koloběžce si můžete vychutnat prakticky všude

A co na to lékaři?

Jaké jsou výhody koloběhu v očích lékařů? Shodují se v tom, že jízda na koloběžce je vhodným kompenzačním cvičením, které pomáhá odstraňovat bolesti a ztuhlost zádového svalstva. Dochází při ní k celkové stabilizaci kyčlí a trupu, která hraje zásadní roli v prevenci v potížích s páteří. Jen málokterá sportovní aktivita dokáže zpevnit zádové svalstvo tak, jako právě jízda na koloběžce.

Výhodou je, že jízdu na koloběžce si můžete vychutnat prakticky všude – na cyklostezkách, na chodnících, na silnici, v lese… Všude tady se dá vcelku snadno hubnout, dělat něco pro své zdraví a ještě se přitom pohodlně svézt. Proč nevyrazit na koloběžce třeba do práce?

Vše důležité o koloběžkách najdete na stránce www.kostka-kolobka.eu.

Reklama

Související témata:

Načítám