Hlavní obsah

Jak zvládnout předvánoční shon? Nečekaný pomocník zatočí se stresem a pomůže s odpočinkem

Foto: O2

Foto: O2

První adventní neděle je už za rohem, to znamená jediné. Blíží se Vánoce. A společně s nimi i dlouhé nákupní seznamy, příprava výzdoby a nekončící úklid. Ale nezoufejte si! Známe ideálního pomocníka, se kterým všechno zvládnete. Jak si ve všem tom ruchu najít chvilku pro sebe a odreagovat se?

Článek

Nesete těžké tašky s nákupem, snažíte se odemknout a vtom vám zazvoní telefon. A vy to prostě musíte vzít. Možná právě tohle je ta chvíle, kdy si řeknete dost! Trn z paty vám v ten moment může vytáhnout bezdrátová technologie.

I proto jsou v poslední době true wireless, tedy bezdrátová, sluchátka nedocenitelným společníkem. A ta kvalitní dokonce dovolují nejen přijímat hovory, přestože je telefon schovaný na dně kabelky, ale mají mnohem více praktických funkcí!

Jak si zachovat duševní pohodu? Nežádoucí odfiltrujte

Mumlání v autobuse, hučení klimatizace a další otravné zvuky. Také máte někdy chuť vypnout okolí, v klidu se nadechnout a na chvilku si od všeho odpočinout? Tak to jsou prémiová sluchátka O2 pods+ se speciálními funkcemi přesně pro vás.

Foto: O2

Sluchátka O2 pods+ jsou atraktivním společníkemFoto: O2

S nimi si nejen uvolníte ruce, ale můžete se i odpojit od okolních zvuků. Díky inteligentnímu potlačení hluku dokážete odfiltrovat otravný ruch a soustředit se jen na to, co je důležité. A trochu si psychicky oddechnout.

Navíc díky této funkci ochráníte i sluch, protože nemusíte zvyšovat hlasitost, abyste přehlušili okolí. Velmi praktické je i intuitivní ovládání dotykem.  

I trocha #SelfLove denně dokáže zázraky!

Pokud se vám zdá, že už nyní zapomínáte mezi všemi každodenními povinnostmi na sebe, zbystřete. Protože i odpočinek hraje důležitou roli při adventní přípravě. Ke kvalitnímu odpočinku přitom stačí i pár minut #SelfLove denně. A zvládnete to v autobuse i v obýváku.

Foto: O2

S inteligentním potlačením hluku zvládnete přípravu na advent levou zadníFoto: O2

Jak se efektivně odreagovat? Proti stresu můžete bojovat oblíbenými písničkami, zajímavými podcasty nebo audioknihami. Díky inteligentnímu potlačení hluku si užijete vytoužený relax v jakémkoliv prostředí.

Když chybí inspirace na perfektní dárky 

S Vánocemi a přípravou na ně jsou neodmyslitelně spjaté i dárky. Není to jen o tom vymyslet, co by tak vaše blízké mohlo potěšit. Letos možná více než kdy jindy řešíte i otázku výdajů a snažíte se je udržet na uzdě.

Sluchátka O2 pods+ jsou tak ideální volba. Pořiďte nejen sobě, ale i svým milovaným perfektního společníka! Díky vánoční nabídce, která zákazníkům O2 přináší tisícikorunovou slevu za každou službu od operátora, můžete sluchátka O2 pods+ s prémiovými funkcemi pořídit již za 499 Kč.

Foto: O2

Sluchátka O2 pods+ jsou dostupná v bílé, černé a modré barvěFoto: O2

Nové O2 pods+ jsou navíc stylové i pohodlné – k dostání jsou hned ve třech různých barvách (v bílé, modré nebo černé) a díky třem velikostem „špuntů“ sednou každému uchu.

Pořiďte sobě nebo svým milovaným dárek, který skutečně potěší. Více o nabídce najdete na webu o2.cz/vanoce. 

Reklama

Související témata:

Načítám