Hlavní obsah

Konec nudy v posteli! Erotické hry vám rozproudí krev i fantazii

Foto: Ollyy, Shutterstock.com

Podzim je podle odborníků skvělým obdobím pro sexFoto: Ollyy, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Br, už se ochladilo! Schovejte se pod peřinu a nechte se zahřívat živočišným teplem svého milence! Že je to trochu nuda? Tak si více hrajte… Tyhle tipy na zábavu ve dvou zaženou zimu i splíny!

Článek

Nejen podle americké antropoložky Helen Fisher z univerzity Rutgers v New Jersey je podzim skvělým obdobím pro sex. Mnoho odborníků se shoduje, že právě tento čas přeje sexuálnímu apetitu – a prý za to může zvýšená hladina chemické látky dopaminu a hormonu testosteronu. To údajně muže i ženy „nutí“ k rozmnožování.

Máte na věc jiný názor? Je pro vás podzim až příliš chmurný na to, abyste na milování měli chuť? Třeba na to nejdete správně! Co takhle zahřát srdce i těla s pomocí erotických her? Sbližují…

Milování bez svlékání

Při milování se nemusíte vždy svlékat do naha. Dohodněte se spolu, že do orgasmu neodhalíte nic ze svého těla. Drážděte se přes oblečení, je to dobrý trénink rozkoše! Příště si zase zkuste namalovat vlastní pozice a ihned je vyzkoušejte, i kdyby byly bizarní.

(Mimochodem, v polohách vestoje je erekce méně intenzivní. Krev totiž obíhá celým mužským tělem a „neshlukuje se“ do jednoho místa. Pánský orgasmus tak trvá sice o něco déle, ale je silnější. V překladu to znamená, že by zahřál i ledního medvěda…)

Foto: bezikus, Shutterstock.com

Zkuste si někdy nechat oblečení. Uvidíte, kam vás to v touze posuneFoto: bezikus, Shutterstock.com

V tempu slasti

Zatopte, odložte si a pohrajte si s dýcháním. Vy jakožto žena se budete soustředit na rytmus svého dechu, zatímco milenec bude na jeho základě přirážet. Zvolte si, co je vám příjemnější… Zásun při vašem výdechu, nebo nádechu? Slaďte svoje těla, na konci vás čeká úžasné vyvrcholení! Chcete-li tomu všemu dodat víc hravosti, oba si zavažte oči a řiďte se jen zvuky dechu a svým instinktem.

Vodní hrátky i na podzim

Za okny ošklivě, doma krásně? Postavte si k posteli sprej s vodou – teplou tak akorát. Co s ní? Použijte lubrikant na vodní bázi, naneste ho na místa, která chcete dráždit, a prostě je tou vodou postříkejte. Budete kluzcí, smyslní, ale šťastní. Použití pomůcek ničemu nebrání, ba naopak!

Tanec v klíně

Takzvaný Lap Dance uchvacuje muže ve striptýzových barech po celém světě. Jeho smyslem je předvádět smyslné pohyby na pomalejší hudbu v momentě, kdy muž sedí na židli. Ten se může pouze dívat, platí zákaz dotýkání! Že na to nemáte? Ale no tak!

Natrénujte si to před zrcadlem (inspiraci na pohyby najdete na internetu), při akci zvolte tlumené světlo, ať máte víc kuráže, vsaďte na svoji oblíbenou písničku a zarazte svého milého do křesla! Pro věrohodnější efekt si za taneček nechte předem zaplatit…. Jistě, je to zhýralé, ale oba budete rozžhavení jako plotny!

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

V chladném počasí potřebuje snad každý obejmout :-)Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Hra na očekávání

Domluvte se, že asi tak hodinu před plánovaným milováním (ano, v tomto případě je domluva nezbytná), vyměníte běžné denní oblečení za něco, v čem vám bude teplo, dobře, ale zároveň sexy. Může se jednat o poloprůsvitný župánek, delší bavlněné minišaty s podkolenkami v červené barvě – prostě cokoli, co aspoň trochu podněcuje fantazii.

S protějškem ctěte dvě pravidla. Za prvé, navzájem se nemůžete dotýkat, každý má povolení sahat jen sám na sebe. Za druhé, orgasmus je tabu. No, a běžte si po svých. Očekávání se postará o všechno ostatní.

Teplo, prosím!

Na postel rozprostřete staré prostěradlo (anebo rovnou to omyvatelné z PVC), ve vodní lázni nahřejte med a použijte ho pro smyslnou masáž. Samozřejmě, že tenhle tip není pro odpůrce lepivosti a nepořádku. Chce to trochu spontánnosti.

Na začátku hry si určete, které lokality na těle jsou přístupné. Ty můžete označit rtěnkou. Po masáži se vyměňte a dopřejte si společnou sprchu. Použít můžete i sadu na fondue. Dejte do ní olivový olej a pod nádobu na chvilku svíčku. Ale pozor! Brzy ji sfoukněte, jinak se olej rozpálí! Štětec smočte „v lázni“ a malujte partnerovi po těle. Neříkejte, že u toho neroztajete…

A jak to máte vy, taky si eroticky hrajete?

Reklama

Související témata:

Načítám