Hlavní obsah

Konečně pořádná kosmetika na hory!

Reklama

Zbytky letní kosmetiky si s sebou balíte i na dovolenou na hory, to ale není ideální řešení – kosmetika, která vyhovuje pleti v parném létě, může mít v mrazivém počasí opačné účinky.

Článek

Doporučujeme proto zimní řadu opalovací kosmetiky od Piz Buin. Piz Buinmyslí na ochranu pleti i v zimě a vyvíjí produkty speciální sluneční řady Mountain Range, která poskytuje maximální ochranu pokožky před sluncem, mrazem, suchým vzduchem i větrem.

Piz Buin – ta nejlepší ochrana před sluncem

Za značkou Piz Buin stojí Švýcar Franz Greiter, který během studií vyrazil zdolat horu Piz Buin a během výstupu jej ošklivě spálily sluneční paprsky. Poté se začal zabývat vývojem přípravků na ochranu pokožky před nepříznivými vlivy slunečního záření. A tak se narodila sluneční kosmetika Piz Buin.

Piz Buin je pro ty, kteří v létě i v zimě vyrážejí na dovolenou, milují outdoorové aktivity, jako je turistika a lyžování, ale rádi si i zalenoší na pláži. Zaručuje nezbytnou ochranu, kterou pokožka potřebuje, aby si zachovala svůj mladistvý vzhled a zdraví i při pohybu na slunci.

Řada Mountain Range od Piz Buin je speciálně vyvinuta pro pobyt na horském slunci, je skvělá pro lyžaře, snowboardisty i vyznavače túr po horských vrcholcích

Kosmetika, která zabraňuje stárnutí pleti

Teploty pod bodem mrazu, mrazivý vítr střídající sníh s deštěm, suchý vzduch, nízké teploty – to všechno jsou podmínky, které pleti nesvědčí a napomáhají jejímu předčasnému stárnutí. Navíc slunce v zimě je daleko agresivnější, zvlášť na horách, kde je jeho účinek umocněn odrazem od čerstvě napadaného sněhu.

Sluneční kosmetika Piz Buin z řady Mountain Range chrání před UVA/UVB zářením a před chladem a suchým větrem ve vyšších nadmořských výškách. Posledním, ale neméně podstatným faktem je to, že ačkoli je kosmetika Piz Buin vysoce kvalitní, je za super cenu, která nezruinuje vaši peněženku.

Krém Piz Buin poskytuje 100% ochranu po celou zimu i v nejextrémnějších podmínkách. UVB filtry předchází spálení, zatímco UVA filtry chrání před předčasným stárnutím pleti

Pro snowboardisty a lyžaře, ale i na zimu do města

Chránit se před slunečním zářením nemusíte jen na horách, ale prostě kdykoli, kdy v zimě vyjdete ven. UVA a UVB filtry zajišťují po celý den vyváženou 100% ochranu před sluncem. Můžete si zvolit krém s nižším ochranným faktorem SPF Piz Buin pro mírnější klimatické podmínky, krémy s SPF 30 a 50+ do extrémních horských podmínek. Kosmetika Piz Buin je odolná vůči vodě a potu, čímž zajišťuje maximum ochrany i během náročných sportovních a outdoorových aktivit.

Balzám na rty Piz Buin, speciálně vyvinutý pro ochranu před sluncem, větrem a chladem v horských podmínkách, můžete mít vždy po ruce

Dopřejte si hedvábné rty i v zimě a ochraňte je

Stejně jako pokožka, i rty trpí v zimním počasím, vysušují se a praskají. Dopřejte jim jedinečnou péči v podobě speciálního balzámu z řady Mountain Range od Piz Buin a uvidíte, že všechny tyto reakce na zimu budou již jen nehezkou vzpomínkou. Balzám na rty Mountain Lipstick obsahuje SPF 30 a je speciálně vyvinutý pro ochranu před sluncem, větrem a chladem v horských podmínkách.

Reklama

Související témata:

Načítám