Hlavní obsah

Košile 3x jinak: Overal, perforovaná i prodloužená

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřepaná fráze zní, že bílá košile je základ šatníku. Tento kus oblečení ale může mít spoustu podob a díky nim váš outfit nebude nuda. Může to být třeba romantická halenka s madeirou a nabíranými rukávy nebo prodloužená košile, kterou můžete nosit i jako šaty. Mrkněte na video na originální střihy a trendy kombinace!

Článek

Bílou košili máme doma asi všichni, neboť nás často zachrání v nejrůznějších situacích, kdy přesně nevíme, co na sebe. Je nadčasová, může být součástí elegantního, sportovního, romantického i volnočasového outfitu. A rozhodně to neznamená, že člověk v ní musí vypadat obyčejně. Stylista Jan Boublík vám ve videu ukáže různé střihy i styly a vy se můžete rovnou inspirovat, s čím je kombinovat.

Overaly jsou v poslední době opravdovým hitem a některé jsou inspirované právě vzhledem klasické bílé košile. Druhá kombinace se nese ve více romantickém stylu, i když díky teniskám získává i sportovní rozměr. Poslední střih košile je naprosto univerzální a můžete ho přizpůsobit vašemu oblíbenému stylu i vaší postavě. Nás baví v kombinaci s koženkou, podpatky a štrasovými šperky.

Značky oblečení, které jste mohli vidět ve videu: Vero Moda, Only, Peace, Makia, Moodo, Elements, Dorothy Perkins (vše ze ZOOT.cz), F a adidas.

Reklama

Související témata:

Načítám