Hlavní obsah

Bílá košile 4x jinak: Na rolák nebo s viktoriánským límečkem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete ji vzít do kanceláře, ale i večer na rande. O kom je řeč? O jednom ze stavebních kamenů šatníku, bílé košili. Nachytejte inspiraci na různé kombinace i střihy!

Článek

Jak vypadat elegantně, ale aby to nedalo příliš práce, bylo to pohodlné a pořád šik? Odpověď zní: bílá košile. Kromě sportu nebo výšlapu na Sněžku není situace, kdy by vás zradila. Každá žena by měla vlastnit alespoň jednu.

Jestli bude upnutější a projmutá, nebo naopak splývavá a oversized, necháme na vás. Rozhodně ale víme, že ve skříni se víc střihů rozhodně neztratí. Do následujících skládaček vám stačí klasická varianta, a rázem máte čtyři různé outfity.

Pohodlně

Legíny a oversized střih znamená jediné – extrémně pohodlný outfit. Koženkové legíny jsou skvělým doplňkem, ale pokud se na ně necítíte, klidně si vezměte klasické, nelesklé. Dbejte ale na to, aby látka byla kvalitní, silnější a neprůhledná.

Foto: Archiv firem

1. Košile Zara, 699 Kč, 2. Tenisky Steve Madden, 1470 Kč, prodává Kooky, 3. Čelenka Barts, 699 Kč, prodává Zoot, 4. Legíny z umělé kůže Marks & Spencer, 699 Kč, 5. Šála Pieces, 479 Kč, prodává Zoot, 6. Vlněný kabát Mango, 3999 KčFoto: Archiv firem

S rolákem

Košile můžou být v zimním období trochu chladivé. Proto pod ně přidejte ještě jednu vrstvu, a to buď nátělník, nebo kontrastní rolák. Košili nechte porozepnutou, aby vynikl límeček, a rukávy nechte vykukovat, zatímco ty od košile trochu ohrňte nahoru. Vršek zastrčte do džínů s vysokým pasem a obujte podpatky pro nekonečně dlouhé nohy, což umocní i prošívaná bunda do pasu!

Foto: Archiv firem

1. Košile s.Oliver, 1699 Kč, 2. Boty Deichmann, 899 Kč, 3. Rolák Zoot, 249 Kč, 4. Džíny H&M, 799 Kč, 5. Bunda Bershka, 999 KčFoto: Archiv firem

Viktoriánský límeček

Viktoriánské límečky jsou jedním z trendů letošní zimy. V kombinaci s koženkou a zemitou béžovou a velbloudí barvou nás ohromně baví. Jako mezivrstvu do chladnějších dnů přehoďte přes ramena delší kardigan. Vsaďte i na světlejší obuv, černé kozačky by celý efekt pokazily, a sáhněte po zlatých doplňcích!

Foto: Archiv firem

1. Košile s límečkem Esprit, 1499 Kč, 2. Kotníkové boty Kate Gray, 2499 Kč, prodává Humanic, 3. Kardigan H&M, 949 Kč, 4. Sukně Orsay, 749 Kč, 5. Kabát Zara, 3299 KčFoto: Archiv firem

(Ne)formálně

Košile do obleku není žádná novinka, odvažte se tedy s barvou a vsaďte také na ramenní vycpávky! Aby byl outfit pohodlný a nic nikde nevylézalo, můžete si pořídit košilové body. Lodičkami nic nezkazíte, ale v zimě vás spíš podrží kotníčkové chelsea boty.

Foto: Archiv firem

1. Sako Mango, 399 Kč, 2. Chelsea boty Tamaris, 1600 Kč, 3. Kalhoty Mango, 799 Kč, 4. Košilové body Vero Moda, 709 Kč, prodává About You, 5. Kabát Orsay, 1200 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám