Hlavní obsah

Kosmetické novinky pro jarní osvěžení

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zregenerujte se po zimě s novou kosmetikouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S příchodem jara, prvních slunečních paprsků a rozkvétajících květin zatoužíme i my rozkvést do krásy a zazářit. Slunce pozitivně ovlivňuje náladu a dlouhé dny dodávají chuť zkoušet novinky. Vybrali jsme nové přípravky pěsticí i dekorativní kosmetiky, které vás jarně nastartují a oživí vaši pleť.

Článek

Živá voda po zimě

Tak lze označit limitovanou edici termální vody z La Roche-Posay, jež má jedinečné složení s vysokým obsahem selenu, který působí proti volným radikálům. Má zklidňující, zvláčňující, antioxidační a hojivé účinky. Vhodně doplňuje čistění pleti a je určena pro každodenní péči o pokožku dospělých ale i dětí.

Pro omlazení pleti

Když se podíváte do zrcadla a vaše pleť vypadá unaveně, je čas na tvářenku Blusher řady miss sporty. Ta splní vaše sny o krásné svěží pleti bez ohledu na to, kolik hodin jste minulou noc spala. Díky této tvářence, která obsahuje perličky odrážející světlo, bude vaše pleť jemná, zářivá a plná energie. Vybírat můžete až z šesti odstínů.

Foto: archiv firem

Tyto nové přípravky spolehlivě oživí vaše těloFoto: archiv firem

Pro osvěžení těla

Nová řada Earth Spa od Marks and Spencer dopřeje pokožce rehabilitaci po zimě. Mléčná koupel Earth Spa a její zklidňující účinky působí blahodárně zvláště v jarním období, kdy je pleť vystavena proměnlivému počasí. Pro ty, které neholdují koupelím, je tu Earth Spa sprchový balzám s obsahem vonných esencí tropických květin a peeling. Tělový olej této řady dopřeje pleti nezbytnou výživu a zanechá na ní delikátní vůni mandlového a marulového oleje. Marulový olej až z afrického kontinentu je jedním z nejvýživnějších olejů. Ideální kosmetická řada, která vašemu tělu poskytne po zimování veškerou potřebnou péči.

Pro regeneraci

Do jarní kosmetické výbavy si pořiďte Solutions, rozjasňující a regenerační čisticí gel denní i noční od Avonu. Nejenže s ním důkladně odstraníte zbytky make-upu a nečistoty, ale také dodáte své pleti ten správný jas, aby vypadala zdravě a mladě. Řada Planet Spa s výtažky z mořských řas vám bude evokovat svou vůní i účinky touhu po šumění moře. Dopřát si můžete slupovací obličejovou masku, která minimalizuje viditelnost pórů. Součástí řady je i péče o oční okolí s účinky výrazně redukujícími otoky i tmavé kruhy, které zbytečně přidávají věk. A pro tělo je v řadě Planet Spa zpevňující gel, který navíc pokožku tonizuje, což je i u přípravků na rozhraní jara léta víc než žádoucí.

Foto: archiv firem

Novinky představil také Avon a GarnierFoto: archiv firem

Ochranu proti slunci

I když jsou opalovací přípravky nevyhnutelnou nutností, ne všechny je s oblibou používáme. Je to zejména tím, že některé opalovací přípravky po aplikaci lepí a mastí. Řešením je přípravek Ambre Solaire od Garnier, který se ihned vstřebá, je voděodolný a pokožku hydratuje a zároveň pleť velmi účinně chrání před UVA/UVB zářením. Mléko s lehoučkou texturou obsahuje fotostabilní filtry a nepoznáte, že jste ho do pokožky vetřela, a o to právě jde.

Dopřejte své pleti s přicházejícím jarem vzpruhu!

Související témata:

Načítám