Hlavní obsah

Kouzlo Cannes s L’Oréal Paris

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne Cannes, vynoří se nám hvězdy, krása, filmy a červený koberec, zejména ve spojení s obdobím, v němž se akce koná – květen – červen.

Článek

Město se zaplní fanoušky, fotografy a dobře vypadajícími herci, dechberoucími herečkami, modelkami a hvězdami. Vítejte na evropském svátku filmu.

Mnozí ani nepomyslí na to, kolik práce zahrnují připravy na takový slavnostní večer, aby pak krásné dámy na několik hodin zářily v exkluzivní společnosti jako okouzlující princezny. Je to akce, kterou si participující umělci nemůžou nechat ujít, je to svátek pro společnost i pro celý filmový svět. A nebyl by to svátek, kdyby na něm chyběly nádherné šaty, účesy nebo líčení. Těch pár hodin ve světlech reflektorů musí být všichni a všechno dokonalé.

Asi byste si nemysleli, jak snadné je připravit tak nádherný vzhled. S trochou cviku můžeme zářit i my. Líčení Biancy Balti, Evy Longoria nebo Doutzen Kroes je tak na dosah. Karim Rahman, make-up artist L’Oréal Paris, je osoba, které můžeme vděčit za letošní exkluzivní líčení, speciálně navržené pro Filmový festival v Cannes, které si můžete snadno připravit i u vás doma. Kolekce Sunset Look zahrnuje 4 různorodé druhy líčení, které definují 4 ikonické typy žen ze světa filmu. V několika jednoduchých krocích tak oslníte líčením, jaké má Julianne Moore, Ines de la Fressange, Laetitia Casta nebo mladá kráska Barbara Palvin.

Líbí se vám exotický styl? Inspirujte se indickou kulturou a ženami, zlatými barvami a výraznou rudou rtěnkou ve stylu Bollywood Sunset Look.

Pokud se vám více líbí kouřové, hnědé odstíny, které připomínají atmosféru kasina, zvolte Gambling Sunset Look.

Cleopatra Sunset Look se hodí pro ty z vás, které se nebojí výrazného líčení, bohatého na černé a zlaté odstíny, což je vzhled, který přímo zosobňuje egyptská královna.

Ty z vás, které máte v oblibě elegantní styl, zvolte Savage Sunset Look, jemuž dominují zářivé, ale jemné oči a přirozená barva rtěnky.

Vyhrajte permanentky do kina!

Oslňte i vy tímto líčením a získejte triky Karima! S exkluzivní kolekcí, speciálně navrženou pro Filmový festival v Cannes L’Or Sunset, je to snadné. Poradíme vám krok za krokem, jak na to, bez ohledu na to, který styl si vyberete. Podívejte se na Vyzatostojite.cz.

Kupte jakýkoli produkt L'Oréal Paris a vyhrajte hvězdnou proměnu nebo jednu ze 47 permanentek, která zahrnuje 12 lístků do kina! Více informací na Vyzatostojite.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám