Hlavní obsah

Kouzlo Letopisů Narnie

Foto: pragency.cz

Král Petr s princem Kaspianem bojují za NarniiFoto: pragency.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý díl filmové dobrodružné fantasy ságy z magické říše Narnie přiblíží na bonusovém disku vznik filmového fantasy světa, jeho obyvatel a velkolepých bitev a představí i vystřižené a nepovedené scény.

Článek

Další výpravné fantasy dobrodružství z magické říše Narnie plné velkolepých bitev, kouzel a bájných stvoření. Jedna z filmových událostí roku, Letopisy Narnie: Princ Kaspian, vychází na DVD ve dvoudiskovém vydání s řadou filmových bonusů.

Sourozenci Pevensieovi v našem světě jsou od doby slavného vítězství nad bílou čarodějnicí pouze o jeden rok starší, zato v říši Narnie uběhlo plných 1300 let. Zlatý věk Narnie, jak ji znali, i lev Aslan jsou dokonce v samotné Narnii pouhou legendou. Říši vládne lidská rasa Telmarínů v čele se zlým a nemilosrdným králem, bájná stvoření Narnie se ukrývají.

Foto: pragency.cz

Přebal DVD edice Letopisy Narnie 2Foto: pragency.cz

Hrají: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, William Moseley, Peter Dinklage, Warwick Davis, Sergio Castellitto, Liam Neeson Režie: Andrew Adamson

Letopisy Narnie: Princ Kaspian - 2disková edice (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) V prodeji a půjčovnách od 26. 11. 2008 Doporučená MOC: 499,-

Reklama

Související témata:

Načítám