Hlavní obsah

Kouzlo pohovek vyrobených v Itálii

Reklama

Nechte se unést elegancí pohovky Dorian. Užijte si kouzlo modulární pohovky navržené a vyrobené v Itálii, svůdné v každém prostoru, která se lehce stane hlavní atrakcí vašeho obývacího prostoru.

Článek

Zavítejte do prodejen Natuzzi, a objevte další skvělé sedací soupravy z nové kolekce, které jsou praktické, pohodlné a krásné. Co u nich můžete ocenit, je jejich velkorysost. Tedy široké a pohodlné sedáky a u mnoha typů i vysoké opěry zad. Výrobce tak zaručuje nejen dokonalé pohodlí, ale cílí tím i na další důležitý aspekt, a to soukromí i bezpečí, což je přesně to, co každý, kdo má krytá záda, pociťuje. Tento druh sezení se může umísťovat i do středu místnosti, aniž by se sedící cítil nepohodlně.

Ale není to jen pohodlí, co výrobce upřednostňuje. Je to i praktická stránka. Nechybí polohovací mechanismy, díky kterým můžete sezení doslova přetvořit v komfortní ležení a užít si chvilky relaxace. Nutno je zmínit i sedačky, které díky důmyslným rozkládacím mechanismům poslouží jako lůžko pro příležitostné spaní.

Pohovka Iago

Nadšení pro kůži a desetiletí expertíz stejně jako extravagantní materiály dělají z Natuzzi vlajkovou loď v nábytkářském průmyslu v celosvětovém měřítku. Kůže jsou vybírány a zpracovávány ve vlastních továrnách na vydělávání kůže v rámci 23 různých etap, kterými jsou získávány dvě kategorie kůže – kůže Natural a Protecta.

Precizní Naturální kůže, extrémně jemné a sametové, jsou vyráběny v souladu s přirozenou charakteristikou kůže, jako je zrnitost, žilkování a barevné odstíny, a jsou rozeznatelné na pohled i dotyk. Kůže Protecta jsou potažené ochrannou vrstvou, která je dělá odolnými a ideálními pro praktické a denní použití. Kůže je elegantní a zároveň praktický přírodní materiál, který dodnes zůstává populární pro své jedinečné vlastnosti.

Pohovka Long Beach

Natuzzi ale nevyrábí pouze sedačky, Natuzzi navrhuje a vytváří prostory, které vám dodají pocit pohody a dovolí vnímat krásu kolem vás. Kombinuje tvary, materiály, barvy. Spojuje nábytek s prvky a doplňky, které se vzájemně prolínají a které vás obklopují. Vytváří kvalitní prostory, kde je jediným pravidlem harmonie. Ta je startovním bodem a konečným cílem představy každého o domově. Harmonie je syntéza úsilí, přináší radost a štěstí. Harmonie je v každém, harmonie je Natuzzi.

Více o produktech společnosti Natuzzi objevíte na stránkách www.natuzzi.cz .

Reklama

Související témata:

Načítám