Hlavní obsah

Kouzlo virtuálního sexu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Flirt po síti? A proč ne!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Můžeme se nechat pasivně svádět, můžeme být tajemnými kráskami s božskými mírami, můžeme být také lesbičky, zkušené účastnice swingers party, intelektuálky či přísné právničky... Můžeme být cokoliv. Svět nám dal internet. Díky němu může být každý tím, kým chce.

Článek

To je také jeden z důvodů, proč někteří po síti flirtují a oddávají se virtuálním sexuálním radovánkám. Aspoň na chvíli být někým jiným a utéct od šedi stereotypních dní! Znáte ten pocit? I když jsem boubelka, nastylizuji se do podoby modelky z přehlídkových mol - nikdo nic nepozná, konečně se stanu bohyní. Toužím si připadat štíhlejší, žádoucí, obdivovaná, prostě jiná... Internet mi tu šanci dá. Anonymita, vzrušující poznávání neznámého, smyšlené příběhy vyvěrající z vlastního scénáře a absolutní svoboda slova, dávají náskok virtuálnímu světu před reálným. Mohu vyzkoušet praktiky dosud nepoznané, mohu si bez zábran užít. Je to snad pouhé zpestření? Způsob života? Úchylka?

Chci sex. Nezávazně

Síla flirtu a utajeného sexu po síti nezná hranic. Místnosti chatu s názvem Nezávazně, Udělám tě, Hledám milence/milenku, Chci to, Orgasmus orálně... jasně vyjadřují zaměření dané komunity. A podmínky pro vstup? Pouze věková hranice 18 let, která je stejně často teenagery obcházena. Ke vstupu na stránky stačí jen kliknout. Pak už vše běží jako na drátku. Jelikož jsou většinou muži těmi, kteří se rádi nechávají unášet na vlnách kybernetického snění, k „potkání" jich je požehnaně. O ženy je tudíž v eroticky zaměřených místnostech zvýšený zájem. Ale i něžné pohlaví postupně přichází na chuť anonymnímu flirtu, i když nehledá úplně to samé jako muži. Dnešní žena stále touží i po romantických slovech nebo po tom, co jí chybí. Chce zkrátka vyplnit „mezery" a samotu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nezávazný sex? Je to jen na vás...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Osmadvacetiletá administrátorka Marie z Prahy, která má každodenní přístup k počítači, se svěřila se svou třináctou komnatou: „Nevidím nic špatného na tom, že si po síti nezávazně zaflirtuji se zajímavým neznámým, kterého si pečlivě vybírám, a prožiji s ním bouřlivé milování na dálku. To vzrušení, že se osobně neznáme, ve mně rozvíjí fantazii. Jak asi vypadá, co má na sobě, jak by se mě dotýkal, co bychom spolu dělali... On nezná mne, já jeho, ale zároveň je mezi námi něco velmi diskrétního. Občas mívám opravdu skvělé orgasmy a baví mě, jak jsou muži vedle z ,mé‘ fotky. Opěvují mé tělo od prsou až po nehty a neustále píší, co by se mnou prováděli. Jejich zájem je mi velice milý. Přitom na obrázku nejsem já, ale jakási neznámá modelka s pevnými trojkami," otevřeně přiznává Marie.

Typický příklad změněné identity. Marie se vždycky cítila tak trochu méněcenná kvůli svému nepříliš bujnému poprsí. Chce vědět, jaké to je být sexbombou od vedle, a zažívat pocity, které jí byly dosud cizí. „Když si s někým povídám, a on mi popisuje, jak nádherná mám ňadra, zcela mě to vzruší. Začnu se sama sebe dotýkat, připadám si krásná a konečně ve středu pozornosti. Ta slova, zájem a chlípná slovíčka, dokáží velice rychle přivolat okamžitou potřebu orgasmu. Většinou také netrvá dlouho a já se u počítače nádherně udělám," s trochou uzardění Marie odpovídá, co jí kybernetický sex přináší. Slibuje si realizaci svých tužeb a fantazií a zároveň se snaží řešit vlastní komplexy.

Ať už konverzace mezi dvěma zúčastněnými probíhá výhradně na vlnách jemného flirtu, nebo sklouzává do pornograficky laděných slůvek, díky stylistice, vhodně zvoleným výrazům a češtině s nebo bez pravopisných chyb, lze tipnout pisatelův intelekt, když už nic jiného. A věřte, že autor se musí snažit více než v reálu, neboť nemůže třeba zamávat klíčky od nového BMW, aby zapůsobil na objekt své touhy. Bojuje opravdu jen pomocí svého důvtipu a písmenek. Doby, kdy se však omezovala komunikace pouze na ně, jsou dávno pryč.

Pokud má někdo potřebu rozehnat pochybnosti a ukojit zvědavost, přistoupí na vizuální spojení přes webkameru. I hlasová komunikace přes Skype bývá mezi uživateli oblíbená nejen kvůli vzrušení z nažhaveného tónu hlasu protějšku. Obava, že si nepíšete s patnáctiletým adolescentem bavícím své kamarády ze školy, je víc než opodstatněná. „Mimikry" a vytváření lepšího já jsou denním chlebem většiny chatujících, dělat se někým jiným pochopitelně nenapadlo jen vás. Ale kdo hledá, najde. Šance, že naleznete někoho solidního, tu je, i když dost malá.

Reklama

Související témata:

Načítám