Hlavní obsah

Přehlídka Dolce & Gabbana plná smyslné krajky a podvazků. Tohle je móda pro jaro/léto 2024!

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Mekce módy italském Miláně právě proběhl fashion week, který přinesl módní trendy na jaro a léto příštího roku. A jednou z nejkrásnějších a opěvovaných přehlídek byla show značky Dolce & Gabbana, která byla plná smyslného spodního prádla i podvazků.

Článek

Módní návrháři Domenico Dolce and Stefano Gabbana představili během milánského týdne módy, který končí zítra, své nové kolekce pro jarní a letní sezonu 2024. Na molu věhlasné italské značky nechyběly slavné modelky jako Naomi Campbell, Irina Shayk, Stella Maxwell nebo nejznámější plus size modelka Ashley Graham.

Černo-bílá show s prvky leoparda

Módní přehlídky Dolce & Gabbana často nabízí luxusní podívanou, která je plná smyslného půvabu. Podobnou show už nabídla značka v Miláně letos v únoru při představování kolekcí pro podzimní a zimní sezonu a své diváky a fanoušky neochudila o skvělý zážitek ani v tomto týdnu, kdy na mole spatřily světlo runwaye nové glamour kousky, jimž dominovala černá a bílá barva.

Vidět byly hlavně průsvitné košilky, topy i kabátky v kombinaci s hedvábným spodním prádlem, podvazky i síťovanými punčochami, nechyběly ani šněrované korzety a půvabné braletky, jež vykukovaly z šatů i asymetrických sak a smokingů.

Značka je také pověstná svými černobílými puntíky, které se objevily na elegantních šatech s volánky. Další ze vzorů, jenž se zařadil mezi outfity, byl leopardí vzor, který zdobil hlavně kabáty.

Krajka, šifon i průsvitný tyl

K základním materiálům, se kterými návrháři v nové kolekci pracovali, patřily krajka, šifon, satén, ale i průsvitný tyl. Samozřejmě to nebylo poprvé, neboť jejich kolekce jsou vždy těmito překrásnými materiály protknuté. Návrháři si s některými kousky skutečně vyhráli a byl zde patrný smysl pro detail, jenž je duu Donemico a Stefano vlastní. Prohlédněte si jejich novou kolekci v naší galerii.

Načítám