Hlavní obsah

Průstřihy na prsou, síťované šaty, ve kterých odhalila prádlo. Modelka Ashley Graham křivky neskrývá

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už si na sebe oblékne cokoli, nikdy doma nezapomene ten nejdůležitější doplněk – sebevědomí. Plus size modelka Ashley Graham umí své křivky prodat a na módním kontě má spoustu vydařených outfitů. Inspirujete se?

Článek

Nikdo nebojoval za myšlenku body positivity víc než Ashley Graham. A nutno říct, že spoustu bitev vyhrála. Jako první plus size modelka se objevila na obálce americké Vogue nebo v ikonickém magazínu Sports Illustrated a na přehlídkových molech byla jako doma.

Pokud jste o ní v posledních letech moc neslyšeli, rozhodně to není proto, že by jako modelka neměla práci. Ashley Graham se v roce 2020 stala poprvé maminkou a vloni jí k chlapečkovi přibyla dvojčata. Modelka se tak naplno věnuje třem klučíkům a nebojí se přitom přiznat, že její každodenní život rozhodně neodpovídá představě, kterou můžete o holce z módní branže mít. O to vzácnější jsou pro ni chvíle, kdy odloží legíny a vyrazí na podpatcích do společnosti. Jaké outfity se modelce nejvíce povedly?

Trenčkot jako šaty

Na posledním udílení cen CFDA vypadala jako bohyně. Oblečení měla od návrháře Petera Do, kterému děkovala za to, že jí dovolil proměnit čokoládový trenčkot na šaty. Kabát nechala padat na ramena a přidala k němu kožený pásek se zlatou sponou, který jí krásně zdůraznil pas. Ve stejné barvě volila i sandálky a náušnice.

Foto: Profimedia.cz

Modelka si mohla být jistá, že ve stejném oblečení nikoho nepotká. Na předávání módních cen totiž přišla v trenčkotu naaranžovaném na způsob šatůFoto: Profimedia.cz

Oblečená, neoblečená

Z nedávného předávání cen Osobnost roku časopisu Time si manželé udělali rande. Modelka potkala svého muže Justina Ervina v kostele a o rok později už se brali – letos oslaví třináct let od svatby. Plus size modelka si na večer oblékla síťované šaty z kolekce značky Interior, zpod kterých nechala vykukovat jednoduché spodní prádlo.

Foto: Profimedia.cz

Zamilovaný pár se sladil do černé. Zatímco manžel přišel v sametovém saku a roláku, modelka si toho oblékla výrazně méněFoto: Profimedia.cz

Černá říznutá zlatou

V září loňského roku si modelka udělala výlet na pařížský týden módy, kam nepřijela jen za prací (objevila se na jarní přehlídce Balmain), ale i za zábavou. Byla pozvána na prezentaci značky Schiaparelli, do které se také oblékla a vlastně i obula. Půjčené od ní neměla jen černé šaty s kovovými detaily, ale také boty se zlatými prsty a nepřehlédnutelné náušnice.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham v šatech značky SchiaparelliFoto: Profimedia.cz

Šaty à la mořská panna

Na květnový festival v Cannes si kráska oblékla dramatické šaty ve střihu mořské panny. Červená róba je od návrháře Christiana Siriana – ten v branži prorazil díky soutěži Project Runway, kterou v roce 2007 jako nejmladší designér vyhrál. Dekolt nechala modelka chytře čistý, ze šperků si vybrala jen diamantové náušnice a velký prsten.

Foto: Profimedia.cz

V róbě Christiana Siriana byla modelka nepřehlédnutelnáFoto: Profimedia.cz

Starý Hollywood

Vraťme se zpátky do doby, kdy Ashley Graham pracovala naplno. V roce 2019 zazářila na předávání cen CFDA v šatech svého oblíbence Christiana Siriana, který nikdy nezapomíná na ženy s křivkami. Černé šaty s nadrozměrnými rameny evokovaly éru starého Hollywoodu a doplňoval je fascinátor.

Foto: Profimedia.cz

Kráska se prý v šatech cítila jako postava z filmu Alfreda HitchcockaFoto: Profimedia.cz

Na šatech nelpí

Pokračujeme v retrospektivě. Pochval se modelka dočkala i za svůj outfit, který si oblékla na pooscarovou Vanity Fair party v roce 2019. Tehdy brunetka vsadila na kombinaci asymetrického topu a kalhot, které byly na míru šité návrhářkou Danielle Frankel, specialistkou na svatební módu.

Foto: Profimedia.cz

Z oscarové róby se převlékla do kalhot a topu s hedvábnými detailyFoto: Profimedia.cz

Overal osázený korálky

Ačkoli jde o model z roku 2016, z výběru nejlepších outfitů ho nemůžeme vyškrtnout. Tehdy se modelka vydala na předávání cen Women of the Year časopisu Glamour v overalu, který navrhla Galia Lahav. Dechberoucí model s průsvitnými nohavicemi kompletně pokrývaly korálky a Ashley Graham by jen těžko hledala oblečení, které by více souznělo s jejími křivkami.

Foto: Profimedia.cz

Wow! Couture overal je na červený koberec jako stvořenýFoto: Profimedia.cz

Trefa do červené

Červená je evidentně modelčinou šťastnou barvou. Sázka na ni se jí vyplatila i v roce 2016, kdy si na večírek Vanity Fair oblékla obtažené šaty s diamantovým prostřihem v dekoltu. Róba, ve které tmavovláska vypadala jako femme fatale, pro ni na zakázku vyrobila návrhářka Bao Tranchi.

Foto: Profimedia.cz

Modelčiny fotky v modelu od Bao Tranchi obletěly světFoto: Profimedia.cz

Načítám