Hlavní obsah

Vánoční manikúra? Jde to i vkusně, roztomilý sob nebo hvězdná obloha jsou teď povolené!

Foto: Dariia Chernenko, Gettyimages.com

Foto: Dariia Chernenko, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční přípravy vrcholí a termíny u manikérek jsou beznadějně obsazené. Pokud patříte mezi ty šťastnější, inspirujte se vkusnými nehtovými ozdobami i barvami, které jsou letos v kurzu. A že už je ve vašem nehtovém studiu do Vánoc plno? Nevadí, mnohé z toho zvládnete i v pohodlí domova!

Článek

Vánoce jsou obdobím, kdy vám okolí odpustí trochu kýče. Ale nic se nemá přehánět - každý nehet jinou barvou a obrázky na každém z nich už by byly moc. Máme pro vás tahák, kterého se držte při výběru vánoční manikúry, a tipy na laky, kterými vykouzlíte slavnostní nehty raz dva těsně před štědrovečerní večeří.

Nehty jako Chiara

Zajímavou manikúru předvedla italská podnikatelka a influencerka Chiara Ferragni. Na Vánoce netradičně zvolila třpytivé tmavěmodré nehty se zlatými hvězdami. Malování podobných detailů je lepší nechat na zkušené manikérce, ale doma si určitě zvládnete nalakovat souvislou modrou vrstvu - na krátkých nehtech bude vypadat skvěle.

Třpyt, kam se podíváš

Dalším trendem, který jsme okoukaly na sítích a je jednoduše napodobitelný doma, je tmavě zelená se třpytkami. Stačí jen sehnat správný lak!

A samozřejmě platí to, co každý rok, červenou nic nezkazíte. Skvělou volbou je také metalickáperleťová bílá, stříbrná nebo zlatá.

Když chcete o svátcích vsadit na jistotu, sáhněte po třpytu. Nemusíte hned lakovat všechny nehty, naneste třpytky jen v menší míře třeba jen na jeden nehet, nebo si nechte udělat metalickou francouzskou manikúru.

Další tipy najdete ve fotogalerii!

Načítám