Hlavní obsah

Nejlepší laky na nehty: Který jen tak neoprýská a rychle usychá?

Foto: KOBRIN PHOTO, Shutterstock.com

Foto: KOBRIN PHOTO, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cena, výdrž a odstín. To jsou asi tři nejdůležitější kritéria pro výběr laku na nehty. Jaké produkty jsme si oblíbily v redakci a které jsou vítězem čtenářské ankety? Dokonalá manikúra je na dosah!

Článek

S nadsázkou by se dalo říct, že se nic nevyrovná pocitu čerstvě nalakovaných nehtů! Dokud ovšem neoprýskne první kousek laku... Proto jsme daly dohromady osvědčené tipy na produkty, které mají obdivuhodnou výdrž, a navíc rychle zasychají. Inspirujte se našimi redakčními favority a také se seznamte s vítězi ankety Kosmetické hvězdy, kde naši čtenáři hlasovali pro nejlepší kosmetiku v různých kategoriích. Jaké laky na nehty vyhovují jim?

Gabriella Salvete

Redaktorka Renata: V podstatě jsem nenašla lak, který by vydržel nějak extra dlouho, takže jsem skončila u této levnější značky. Cena je velmi přijatelná a lak mi vydrží stejně dlouho jako některé dražší produkty, které jsem vyzkoušela. Navíc mi vyhovuje i štěteček a také na nehtech poměrně rychle zasychá.

Foto: Archiv firmy

Dlouhotrvající lak na nehty s vysokým leskem Gabriella Salvete, 90 Kč, prodává ElninoFoto: Archiv firmy

Yves Rocher, 129 Kč

Editorka Barbora: Můj top favorit je tento bezbarvý svrchní lak s gelovým efektem, který používám pokaždé, když si lakuju nehty. Zafixuje lak, nehet vyhladí (často používám třpytky, tak je to i praktické), dodá pěkný lesk, prodlouží výdrž a udělá opravdovou parádu. U výrazných barevných laků někdy nanesu další tenčí vrstvu top coatu ještě po pár dnech, pokud získám pocit, že už nehty nejsou tak krásné, jak bych si představovala: dodá jim znovu jas a celkově oživí vzhled.

Foto: Archiv firmy

Top Coat Effet Gel Yves Rocher, 129 KčFoto: Archiv firmy

Sally Hansen

Redaktorka Jana: V posledních letech se držím jen výrobků této značky. K barevnému laku je potřeba přidat top coat, který zajistí, že barva vydrží déle. K jednomu top coatu ale můžete postupně přikupovat další odstíny. Lak mi sice nevydrží avizované dva týdny, ale několik dní se opravdu nehne, což se svými ne příliš kvalitními nehty považuji za osobní výhru.

Foto: Archiv firmy

Gelový lak na nehty Miracle Gel Sally Hansen, 128 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firmy

Miss Sporty

Redaktorka Lucie: Sice je tato značka určená pro teenagery, ale vyplatí se podívat do jejího sortimentu. Mají skvělý výběr odstínů a také mezi nimi najdete skvělý top coat s gelovým efektem. Manikúra pak vypadá opravdu skoro jak gel lak (i bez zapékání v UV lampě) a hezké nehty mi vydrží o trochu déle, než kdybych svrchní lak nepoužila. Baví mě i jejich barevné laky, navíc za ty peníze? Lahvička vydrží velmi dlouho a seženete je snad v každé drogerii.

Foto: Archiv firmy

Vrchní lak na nehty Nail Expert 3D Gel Effect Miss Sporty, 50 Kč, prodává dm drogerieFoto: Archiv firmy

Catrice

Produkční Pavlína: Nejvíc jsem si oblíbila laky této značky. Největší plus pro mě představuje, že na nehtech rychle zaschnou. Také se dobře nanášejí, protože mají plochý kartáček. Na výběr je spousta odstínů a cena je víc než přijatelná.

Foto: Archiv firmy

Lak na nehty IcoNails Catrice, 75 KčFoto: Archiv firmy

Vítězové Kosmetických hvězd 2021

Další čtyři značky obsadily nejvyšší příčky v hlasování v prvním ročníku naší čtenářské ankety Kosmetické hvězdy. Které to jsou?

Cena redakce: Essie

Editorka Klára: Na laky na nehty jsem dost náročná, protože mi žádný moc dlouho nevydrží a hned se mi začne loupat. Jenže kombinace barevného laku s gelovým top coatem od stejné značky mě přesvědčila, že to lze i jinak: manikúra mi vydržela perfektní celý týden.

Foto: Archiv firmy

Gel Couture Essie, 296 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firmy

Vítězové v podkategorii Nehty

V anketě čtenáři rozhodli svým hlasováním následovně: první místo získal dlouhotrvající lak na nehty od Dermacolu. Stříbrný byl gel lak NaniNails, který se zapéká UV nebo LED lampou, a na třetím místě se umístil klasický lak s gelovým efektem OPI.

Foto: Archiv firem

1. místo: 5 Day Stay Dermacol, 99 Kč. 2. místo: Gel lak NaniNails, 159 Kč. 3. místo: Gel Color OPI, 232 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám