Hlavní obsah

Jen červená to může být! Nejmódnější barvu sezony miluje princezna Kate i herečka Eva Longoria

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červená je nejmódnější barvou téhle sezony a jejích benefitů pravidelně využívají i hvězdy. Chcete ji do šatníku přimíchat také? Smiřte se s tím, že budete přitahovat více pozornosti než jindy, a inspirujte se několika různými looky.

Článek

Splynout s davem se vám v ní nepodaří. Červená je jednou z nejvýraznějších barev, které si vůbec můžete obléknout, a momentálně je také nejmódnější. Na přehlídkách pro letošní podzim/zimu totiž absolutně bodovala, a nahradila tak další silnou barvu, růžovou, která kralovala před ní. Ve kterých kombinacích to červené sluší? Prohlédněte si pár vydařených outfitů hvězd, a pokud se do některého kousku zamilujete, využijte naše tipy. U každého totiž současně najdete cenově dostupnou alternativu.

Eva Longoria a dvojitá červená

Ačkoli „zoufalka“ Eva Longoria měří jen 155 centimetrů, přehlédnout se nedá. Minimálně v červeném modelu, který složila ze svetru a krátké sukně od své kamarádky, návrhářky Victorie Beckham. Oba kousky stojí desetitisíce, svetr a sukni v podobném duchu ale najdete i v běžných obchodech. Pokud budete chtít tento komplet povýšit na večírkový, přidejte lodičky nebo sandálky na podpatku, fungovat ale bude i ve spojení s klasickými kozačkami a vlněným kabátem.

Klasika podle princezny Catherine

Červenou má v oblibě i princezna z Walesu, která tíhne k nadčasové eleganci. Máte to podobně? Vytáhněte ze šatníku rovně střižené kalhoty a přidejte výrazné sako z buklé nebo tvídu. Do výběru jsme vám přidali ploché boty do špičky pro případ, že byste toužily Kate napodobit, obout ale můžete samozřejmě i podobně tvarované kotníkové boty na podpatku.

Nicky Hilton a slavnostní šaty

Červená není jen super módní barvou, ale také klasikou, kterou si automaticky spojujeme s Vánoci. Šaty Nicky Hilton by se daly obléknout na vánoční večírek, štědrovečerní večeři, ale klidně i oslavu Nového roku. Tím ale jejich služba samozřejmě končit nemusí. Červené šaty v jakékoli podobě jsou módní jistotou pro chvíle, kdy chcete opravdu vyniknout. Podívejte se, jak skvěle vypadá barva v doprovodu stříbrných doplňků a šperků.

Červené sako Gabrielle Union

Gabrielle Union dokazuje, jak dokáže šatník vylepšit jeden jediný kousek. Červené sako budete moct přehodit přes šaty, přidat ho k džínám anebo na něm vystavět outfit vhodný i na večírek. Ten herečka složila z luxusních černých kalhot a body, které poslušně drží tam, kde má. Pokud míříte do společnosti, přidejte i podpatky a kabelku menších rozměrů.

Emily Ratajkowski v péřovce

Modelka Emily Ratajkowski má sice slabost pro sexy šaty, když ale nemíří na nějakou akci, staví na první místo pohodlí. Jako většina z nás. Na procházku se svým pejskem Colombem vyběhla v legínách, mikině s kapucí a ostře červené bundě, která ležérním kouskům dodala šťávu. V závěru obula své oblíbené tenisky New Balance a nezapomněla ani na sluneční brýle pro správný inkognito look.

Načítám