Hlavní obsah

Letní šaty podle herečky Jany Švandové: Oranžová omlazuje, modrá je šik!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Jana Švandová poslední dobou jen září. Kromě neutuchajícího elánu, kterého má i ve svých šestasedmdesáti letech stále na rozdávání, jsou toho důkazem i její mladistvé outfity. Sází na nadčasový styl a v současné době dává přednost šatům.

Článek

Přestože už je babičkou, málokdo by tipnul, že už má Jana Švandová za sebou nějaký ten rok sedmdesátku. Je důkazem známé formule, že věk je jen číslo. Navíc jde herečka, kterou můžete vidět v seriálu Zoo či Sex O’Clock, s dobou a v módním světě nezůstává rozhodně pozadu. Obléká se podle aktuálních trendů, nebojí se výrazných barev a vždy volí lichotivé střihy, které sluší její štíhlé postavě.

Naposledy vsadila na krásný oranžový model v mididélce. Objevila se v něm 11. července na premiéře filmu Můžem i s mužem v pražském kině Lucerna. Dorazila spousta známých tváří a Jana Švandová přišla v doprovodu své sestry Jitky. Oběma to neskutečně slušelo, herečka byla ve stylových košilových šatech v trendy oranžové barvě nepřehlédnutelná. Doplnila je crossbody kabelkou ve stejném odstínu a hravými, tmavěmodrými balerínkami s oranžovou mašlí.

Party ve Varech

Jana Švandová si nenechala ujít na začátku července ani Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Strávila tam jen dva dny, protože má pracovní léto, natáčí totiž nový film Matka v trapu, kde hraje mámu Petře Hřebíčkové. V kinech by se měl objevit v únoru příštího roku.

Do Varů si přivezla dva výraznější outfity – modré šaty, jedny slavnostní, druhé volnočasové. Vybrali jsme pro vás podobné, včetně doplňků. Zářivě modrý slavnostní model, který vytvořil český návrhář Zoltán Tóth, doplnila na party v Císařských lázních šperky Halada, černou látkovou kabelkou přes rameno a šik balerínkami do špičky se zlatou přezkou.

Na kolonádu

Šaty volnějšího střihu na ramínka zvolila Jana Švandová na procházku po karlovarské kolonádě a ukázala, jak je nosit na více způsobů. Když je chladněji, oblékne pod ně klidně tričko s delším rukávem, ale my doporučujeme vyzkoušet i bílou košili. Tmavě modrá barva si s bílou skvěle rozumí, a proto si s modrými šaty budou rozumět též bílé nazouvací tenisky zvané slip-on či dřeváky se cvočky, které jsou stále in, i modrá crossbody kabelka.

Načítám