Hlavní obsah

České léto podle VIP: Šeredová místo líbánek obráží krásy Čech a Moravy, Bočanová je na Slapech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni jsou ve Varech? Ani zdaleka… Někdo vyměnil záři reflektorů za lány s hráškem. Která celebrita si užívá české hrady a zámky a kdo se chystá na dva měsíce na chatu na Slapy? Léto pokračuje v plné parádě!

Článek

Ne všechny celebrity míří hned k moři nebo se zdržují pouze v Karlových Varech na filmovém festivalu, kterým velká část republiky právě teď žije. Následující tipy berte jako inspiraci, kam můžete vyrazit o prázdninách! Užít si rande ve dvou v hlavním městě, vyjet na Slapy nebo navštívit pár hradů a zámků.

Alena Šeredová

Modelka Alena Šeredová se nedávno podruhé provdala. Jejím manželem se v sicilském Notu stal dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi, se kterým má dcerku. Kdo by ale čekal, že novomanželský pár odletí na líbánky, je na omylu. Z Itálie, kde dlouhodobě žije, se Alena Šeredová vrátila do milované domoviny. Nejdřív vyrazila do Varů na festival a nyní si užívá krás, které Česko nabízí. O svátcích například navštívila vranovský zámek, kde si užívala se svou tříletou Vivienne.

Patricie Pagáčová

Sváteční dny v tuzemsku trávila také jedna z nejsympatičtějších českých hereček. Patricie Pagáčová vyrazila s manželem a dcerou Bibi do wellness resortu Silverstone Living v Podkrkonoší. Jde o velký komplex ve stylu ranče, kde najdete farmu i privátní spa. Snímek ukazuje nedělní prázdninovou pohodu, kterou si dvouletá Bibi užívala v sedle poníka. Jednu dovolenou mají Pagáčovi letos už za sebou – v červnu se vyhřívali v Turecku na Egejské riviéře.

Tamara Klusová

Nejdřív dovolená u moře, lenošení u karavanu a teď turisté ve vlastním městě. Udělat si ve vztahu čas jen sami na sebe je důležité a manželům Klusovým se to daří skvěle! Tamara Klusová sdílela selfie se svým manželem Tomášem, který ji vzal na rande do Prahy. „Koukáme na Čertovku a dům pánů Holana a Wericha, pijeme šampáňo a máme se pořád rádi!“ napsala k příspěvku trojnásobná maminka, spisovatelka a zpěvačka.

Jitka Boho

Zpěvačka, moderátorka a Miss 2010 se vrátila z pulzujících Varů domů na rodnou Vysočinu a dobíjela tam baterky sbíráním hrášku se synkem Tadeáškem. U příspěvku se Jitka Boho rozepsala, jak je důležité se nesrovnávat s ostatními – a nejen v rámci sociálních sítí. Uvedla to v souvislosti se stále probíhajícím filmovým festivalem: „Pak se ale člověk vrátí třeba do svého rodného kraje, vyrazí na hrášek, kde vzpomíná na své dětství, a zase ho to vrátí zpátky, k tomu, co je opravdu důležité - zdraví a vůbec ta možnost na ten hrášek jít, mít se kam vrátit, za rodinou.“

Mahulena Bočanová

Nejdřív Vary, potom Slapy. Také Mahulena Bočanová vyměnila červený koberec za klid na chatě u vody. A u Vltavy žije malý letní sen! Stačí jí jedno tričko, žádný hřeben a ani nepotřebuje boty. Čas tráví se svojí dcerou Márinkou, která v červnu oslavila 22. narozeniny. Herečka pro ni vždy pořádá velkolepou oslavu – letos se nesla v duchu pohádkových převleků.

Načítám