Hlavní obsah

Žlutá v šatníku vás rozzáří. Jak ji nosit podle návrhářky Beckham, herečky Holmes nebo vévodkyně Kate

Foto: Raymond Hall, GC Images / Emma McIntyre, WireImage / Getty Images

Foto: Raymond Hall, GC Images / Emma McIntyre, WireImage / Getty Images

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto startuje a i když sluníčko ještě nehřeje v plné síle, pojďme ho trochu popohnat. Třeba žlutým šatníkem. Touhle barvou totiž rozzáříte nejen ulice měst a kancelářskou nudu v práci, ale i svou náladu. Jako tyhle slavné dámy ve žluté.

Článek

K létu jednoznačně patří veselé barvy a jejich královnou je bezesporu žlutá. Neexistuje snad barva, která by se k létu hodila víc, koneckonců je to barva slunce. A tyhle slavné dámy to moc dobře vědí a umí ji do svého šatníku začlenit. Necháte se inspirovat?

Vévodkyně Kate

Královský protokol je přísný a platí to i pro styl oblékání, ale barvy do něj patří. Koneckonců i zesnulá královna Alžběta II. byla velká milovnice barev, její výrazné kostýmky a klobouky byly proslulé.

Ani vévodkyně Kate se barev včetně výrazné žluté nebojí. Loni na Wimbledon oblékla tyhle nádherně zářivé šaty a vypadala skvostně. Střihově samozřejmě dodržela protokol, ale nuda to rozhodně nebyla. A to nejen díky žluté, ale i kvůli výrazné mašli na rameni, která šatům dodala potřebný šmrnc.

Foto: Karwai Tang /WireImage / Getty Images

I vévodkyně Kate, která dbá na tradiční šatník, se žluté nebojíFoto: Karwai Tang /WireImage / Getty Images

Katie Holmes

Herečka a bývalá manželka Toma Cruise Katie Holmes to s módou rozhodně umí, navíc je to tak trochu expertka na pohodlnou, ležérní, ale zároveň šik módu. A tomu odpovídá i tento kalhotový kostým v tlumené žluté, v němž před pár dny vyrazila do ulic New Yorku.

Tohle je dokonalá volba na nejrůznější pochůzky, do práce - a i když vás večer třeba čeká večeře v lepší restauraci nebo divadlo, neuděláte v podobném modelu chybu.

Foto: Raymond Hall / GC Images / Getty Images

I tlumenější tóny žluté jsou superFoto: Raymond Hall / GC Images / Getty Images

Paris Hilton

Dědička hotelového impéria a novopečená maminka Paris Hilton si sice potrpí především na růžovou barvu a její šatník připomíná spíš cukrovou vatu než sluneční svit, ale i ona neodolala a oblékla se do žluté.

Nutno říct, že tyhle šaty „holčičkovského“ střihu, které vynesla loni v Los Angeles, jí neskutečně slušely. A je potřeba připomenout i to, že právě tento střih šatů je velmi slušivý a nemusí se ho bát ženy různých tvarů, velikostí a s různými daty narození.

Foto: Emma McIntyre / WireImage / Getty Images

I milovnice růžové dá občas přednost jiné barvěFoto: Emma McIntyre / WireImage / Getty Images

Pamela Anderson

Bývalou hvězdu ikonického seriálu Pobřežní hlídka Pamelu Anderson máte pravděpodobně spojenou spíš s červenou barvou, protože to byla barva plavek, v nichž se v seriálu proháněla po pláži a zachraňovala životy.

Ovšem Pamela Anderson to umí i s jinými barvami a důkazem jsou tyto pískově žluté šaty, které kopírují její sexy křivky a nikoho nenechají na pochybách, že herečce sex-appealu rozhodně neubývá!

Foto: Gotham / GC Images/ Getty Images

Sexy blondýna moc dobře ví, co jí sluší, a tyhle šaty nejsou výjimkouFoto: Gotham / GC Images/ Getty Images

Ashley Roberts

Americká zpěvačka Ashley Roberts platí za módní ikonu, a proto stojí za to nechat se jejím šatníkem inspirovat. Její model složený z dlouhé vzdušné žluté sukně a bundičky ve stejném tónu je toho jen dalším důkazem. Zpěvačka se takto procházela po Londýně v roce 2021, ale je to tak univerzální kousek, že i o dva roky později s ním lze udělat obrovskou parádu.

Za nás super model na běžné dny, do práce, na pochůzky, posezení na nějaké útulné zahrádce, prostě kamkoli.

Foto: rbp / MEGA / GC Images/ Getty Images

Ashley Roberts to s módou umí víc než dobřeFoto: rbp / MEGA / GC Images/ Getty Images

Victoria Beckham

Když je řeč o módních ikonách, nemůžeme vynechat nepsanou módní královnu, guru přes módní styl - Victorii Beckham. Bývalá hvězda dívčí kapely Spice Girls a manželka sexy fotbalisty Davida Beckhama si libuje v jednoduchých střizích, kvalitních materiálech, ale nebojí se výrazných barev a hlavně barevných kombinací, které by vás na první dobrou asi nenapadly.

Důkazem jsou například i tyhle zářivě žluté kalhoty do zvonu, rudý top a k tomu nepřehlédnutelně zelená kabelka. Může to znít bláznivě, ale jak vidíte, tyhle tři barvy tvoří super celek a není čeho se bát.

Foto: James Devaney / GC Images / Getty Images

I taková módní guru jako Victoria Beckham ví, že žlutá je prostě superFoto: James Devaney / GC Images / Getty Images

Je spousta lidí, co se žluté bojí, pro mnohé je to barva jen pro mladé. S podobnými předsudky ale bojuje i růžová. Jak nosit růžovou barvu v 18, 51 nebo 96 letech: Inspirujte se slavnými dámami a okoukejte triky

Načítám