Hlavní obsah

Módní styl Daniely Brzobohaté: Šmrncovní, minimalistický a nadčasový

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je-li vám nadčasový a minimalistický styl vlastní, jistě vám bude sympatický i šatník moderátorky a redaktorky Daniely Brzobohaté, která se v září provdala za hudebníka Ondřeje Brzobohatého. Vytříbený vkus se projevuje nejen při společenských akcích, ale i na těch méně formálních. Zde je průřez jejími top outfity.

Článek

Ženy, které inspirují ostatní svým vkusem a stylem, jsou často označovány za módní ikony. A přestože by si kolikrát samy tuhle nálepku nedaly, jejich šatník je v módní branži opěvovaný a braný za vzor. Stejně je tomu v případě sympatické Daniely Brzobohaté, dříve Písařovicové, která se drží jednoduchosti, ale neslevuje z kvality. Není tedy divu, že kdykoli se objeví ve společnosti, zaujme nejen svou výškou, ale také svými šik šaty, overaly či koženými komplety.

V čem se cítí dobře

Daniela ve svých čtyřiačtyřiceti letech a při svých 182 centimetrech přesně ví, co její postavě sluší, a proto ráda obléká kousky na míru a lichotivých střihů. To znamená žádné velké volány, balonové rukávy, natož výrazné 3D aplikace. Nepotrpí si příliš ani na oversized kousky, ale vždy vybírá modely podtrhující její štíhlou siluetu a respektující výšku.

Má ráda české návrháře a spolupracuje s českou značkou Mi fashion label, která vyniká precizním zpracováním a propojuje v sobě klasické i sportovní prvky. Z jejich dílny pocházely mimochodem moderátorčiny luxusní svatební šaty z hedvábí v barvě champagne, v nichž vypadala jako řecká bohyně.

Základní barvy jí svědčí

Co se týče barev, Daniela se upíná spíše k základní paletě odstínů. Často tedy můžete brunetku s uhrančivýma očima vidět v černém, hnědém, šedém, ale i bílém modelu. Nebojí se ani kůže v podobě propínacích šatů nebo kalhotového kompletu s vestou. Odvážnější je převážně při moderování večerních pořadů, kde se objevuje ve výraznějších barvách, jako je kobaltová modř, petrolejová, fialková a červená.

Výrazné barvy nechává moderátorka vyniknout hlavně v kombinaci s dlouhými splývavými šaty, které jí velmi přistanou. Minimalismu se drží i v případě šperků, s nimiž sice šetří, ale vždy jsou vkusné a elegantní. Pokud se vám tedy tento styl líbí, určitě se inspirujte v naší fotogalerii, kde jsme pro vás připravili podobné modely.

Načítám