Hlavní obsah

V čem chodí celebrity do fitka? Od JLo přes Ritu Oru jedině v legínách

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdo cvičí ve vytahaných teplákách a sepraném tričku, někdo chce být ale šik i ve chvílích, kdy z něj leje pot. A je pravda, že i do fitka můžete vyrazit v super stylovém modelu, který bude pohodlný, ale zároveň slušivý. Inspirací vám mohou být tyhle slavné dámy.

Článek

Cvičíme proto, abychom byly zdravé, silné, a samozřejmě abychom vypadaly dobře. Proto svá těla týráme ve fitku, svaly mučíme různými posilovacími stroji, běháme či jinak sportujeme. A pravda, pokud to děláme správně, moc hezky u toho nejspíš nevypadáme. Pot, splihlé vlasy a rudý obličej nejsou úplně slušivými doplňky, ale tak to prostě je. Na druhou stranu to neznamená, že bychom na to, jak ve fitku vypadáme, měly úplně rezignovat. Co takhle slušivý sportovní outfit? Tyhle dámy stojí za inspiraci.

Daphne Joy

Modelka a herečka původem z Filipín je krásná, sexy a pyšní se dokonalými křivkami. Ty ale nejsou jen darem od Boha, Daphne Joy o své tělo pečuje a pravidelně si kondici udržuje cvičením. Jak jinak by mohla hrát třeba mořskou pannu v Pirátech z Karibiku: Na vlnách podivna?

A nepodceňuje ani své modely do fitka. Tenhle světlounký a něžný model jí rozhodně sluší a věřte, že bude i vám, obzvlášť pokud jste taky výrazná brunetka s opálenou pletí. Samozřejmě nemusíte zvolit až tak odvážný top, ale na druhou stranu, proč ne…

Rita Ora

Je to barva slunce a léta, je to ale také barva plná energie, hravosti, veselosti a optimismu. Takže je to rozhodně dobrá volba na outfit do posilovny, protože vás nabije, nakopne a vyburcuje k lepším výkonům. Navíc budete nepřehlédnutelné stejně jako tahle oblíbená zpěvačka, Rita Ora je totiž pravidelnou návštěvnicí posilovny. A že to na její postavě je rozhodně vidět.

Jennifer Lopez

Jestli je některá z VIP osobností nekorunovanou královnou legín, je to stoprocentně Jennifer Lopez. Ve svém šatníku jich má nespočet a jde o jeden hezčí kousek než druhý. Tím, jak v nich tančí a cvičí, je přímo proslulá. Na své kondičce tvrdě maká, posiluje skoro pořád, takže je rozhodně všechny unosí.

A jak vidíte, typicky ženským křivkám a postavě tvaru přesýpacích hodin tenhle sportovní outfit neskutečně sluší. Buďte sexy, odvážné a barevné jako Jennifer Lopez!

Ne každý má chuť, čas či peníze na to, chodit do posilovny. Cvičíme doma: Tréninky, při nichž spálíte maximum kalorií

Načítám