Hlavní obsah

Vytříbený styl Jany Plodkové: Inspirujte se jejím dokonalým nadčasovým šatníkem!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jednou z našich neobsazovanějších hereček. Zároveň se stala i módní ikonou s vytříbeným stylem, který je minimalistický, ale odvážný. Proto je Jana Plodková častým terčem módních hodnotitelů a kritiků, od nichž však sklízí jednu chválu za druhou. I u nás v redakci má své obdivovatele, a proto jsme si ji vzali za vzor a našli pro vás inspiraci podle jejích posledních outfitů.

Článek

Herečku Janu Plodkovou jste mohli vidět nedávno v kinech ve filmu Život pro samouky nebo Ostrov. Od září se pak můžete těšit na její hereckou kreaci v novém psychologickém dramatu Němá tajemství. Skvěle si poradí s každou rolí stejně jako s outfity, ve kterých ji vídáme ve společnosti. Ať oblékne džíny s bílou oversized košilí, šedý kostýmek, nadýchané šaty s volánky, nebo kousky od českých návrhářů, vždy je na její nadčasový šatník radost pohledět a nejedna módní duše zaplesá.

Designéři ji milují

Éterická blondýnka a její vkus pro výběr garderoby je také výzvou pro mnohé designéry, s nimiž spolupracuje. Mezi její oblíbené módní návrhářky patří i talentovaná Zuzana Kubíčková a její modely herečce vždy velmi lichotí. Naposledy vynesla návrhářčin originální komplet na filmovém festivalu v Karlových Varech. Byl neotřelý, velmi originální, a navíc podtrhl hereččinu štíhlou postavu a vosí pas.

Jana Plodková je tak v Karlových Varech každým rokem ozdobou červeného koberce včetně přidružených společenských akcí, kde ji můžeme vídat i v šatech luxusních značek. Často volí světlé barvy, v nichž vypadá vždy mladistvě a svěže, ale nebojí se ani černé. Například v tmavých midi šatech s krajkou Red Valentino, které na filmovém festivalu v roce 2019 doplnila béžovými sandálky na podpatku, byla neskutečně elegantní a šik.

S doplňky šetří

Jana Plodková si je také vědoma, že její vybroušený styl oblečení není už vůbec nutné podtrhnout velkým množstvím doplňků. Volí proto maximálně už jen kvalitní kabelky a jednoduché sandálky na podpatku i bez. I šperky na ní uvidíte jen poskrovnu. Občas přidá výraznou rtěnku, která, jak dámy tuší, udělá své. Proto se inspirujte osobitým stylem a nahlédněte do naší galerie, kde najdete podobné kousky a tipy.

Načítám