Hlavní obsah

Podzimu vévodí kalhotový kostým. Takhle ho nosí sestry Geislerovy, pravá blondýna nebo Katie Holmes

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Mohou být vrcholem elegance, ale i ležérním modelem na všední den. Lze v nich vyrazit do divadla, na pracovní jednání, ale klidně i na běžné pochůzky po městě. Řeč je o kalhotových kostýmech, které jsou hitem nejen letošního podzimu. A takhle je nosí slavné dámy.

Článek

Jestli je něco, co by ženě v podzimním šatníku nemělo chybět, je to rozhodně kalhotový kostým. Nejen že je nyní na módním vrcholu, mezi jeho přednosti patří i fakt, že při správném výběru střihu sluší v podstatě každému, navíc je neuvěřitelně univerzální. Jako komplet ho lze nosit kamkoli, ale klidně se dají kalhoty a sako použít odděleně. Tahle investice se jednoduše vyplatí a své o tom ví i tyhle slavné dámy.

Reese Witherspoon (46)

Jaký jiný než růžový kostým by měla mít hlavní hrdinka filmu Pravá blondýnka (2001) ve své skříni? Faktem je, že tahle barva světlovláskám vážně sluší, působí něžně, elegantně, ale nijak přehnaně slavnostně. Ideální outfit na běžný den.

Herečka k němu oblékla klasickou bílou halenku, ale možných kombinací je samozřejmě mnohem víc. Dobře by kostým vypadal i s černou, šedou nebo klidně s tmavším odstínem růžové.

Foto: Profimedia.cz

Herečka si libuje v romantických modelechFoto: Profimedia.cz

Katie Holmes (43)

Herečka je vyhlášená milovnice minimalistické módy a ani tento outfit není výjimka. Na večerní akci v New Yorku, jež vyžadovala eleganci a styl, zvolila bílý kostým a rozhodně udělala dobře. Užší střih kalhot dokonale kontrastoval s volněji střižený sakem, mírně zkrácená délka kalhot dala vyniknout štíhlým kotníkům a také výrazným lodičkám, které v podstatě fungovaly jako šperk. Jednoduché, ale zatraceně šik!

Foto: Profimedia.cz

Jednoduše dokonalé, tak by se dal popsat tento modelFoto: Profimedia.cz

Karolína Kurková (38)

Říkali jsme, že kalhotový kostým může mít mnoho podob, a tohle je další důkaz. Topmodelka Karolína Kurková se v módě vyzná, nechybí jí styl, ale ani odvaha. A tak na zahradní party vyrazila v koženém kalhotovém kostýmu v ne zcela tradiční khaki barvě, který navíc zdobily kovové cvoky.

Hranice mezi provokativní extravagancí a nápaditou originalitou tady byla dokonale vybalancovaná a Kurková vypadala skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Kalhotový kostým v koženém provedení? Proč neFoto: Profimedia.cz

Anna (46) a Ester (38) Geislerovy

Loňské slavnostní zahájení výstavy v pražské Botanické zahradě chtělo zkombinovat eleganci s ležérností. Přeci jen šlo o slavnostní událost, ale zároveň o propagaci volnočasové aktivity. A slavné sestry si s tím poradily víc než dobře.

Kalhotové kostýmky volnějšího střihu jim moc slušely, Anna zaujala výraznější barvou, Ester zase dodala modelu šmrnc lesklou a barevně výraznější halenkou. A díky kabelce v barvě sestřina kostýmu jim to spolu nejen slušelo, ale i ladilo.

Foto: Profimedia.cz

Slavné sestry se v módě vyznajíFoto: Profimedia.cz

Amanda Holden (51)

Patří mezi nejlépe oblékané slavné ženy, platí za módní ikonu, v podstatě nikdy v módě nechybuje. A to platí i pro tento kalhotový kostým s jemným vzorem v tónech hnědé až vínové, což jsou barvy, které podzimu (a také blondýnkám) prostě sluší. K zajímavému vzoru přičtěte velkou hnědou kabelku, jež dokonale kontrastuje se subtilními lodičkami, a dokonalý outfit je na světě. Tohle rozhodně za inspiraci stojí!

Foto: Profimedia.cz

Amanda Holden platí za módní ikonu a potvrzuje to i tímto modelemFoto: Profimedia.cz

Myleene Klass (44)

Tak tomuhle se říká trefa do červeného! Britská zpěvačka Myleene Klass rozhodně ví, co dělá. Rudá barva je sexy sama o sobě, proto aby výsledný efekt nevyzněl lacině až vyzývavě, je celý kostým střižen velmi volně. Zároveň ale stále drží linii ženského těla, široké nohavice chvílemi budí dojem sukně a celý model zjemňují. Tohle je velká paráda. Kombinace elegance, sex-appealu, originality a ženskosti.

Foto: Profimedia.cz

Britská zpěvačka zvolila výraznou barvu a dobře udělalaFoto: Profimedia.cz

Léto je pryč a vy přemýšlíte, co na sebe v chladnějším počasí? Zkuste to třeba jako Dara Rolins či Eva Longoria: Klidně buďte celá v černé nebo v béžové

Reklama

Načítám