Hlavní obsah

Plavky jenom pro odvážné! Trendy z Miami velí vykrojené kalhotky, metalické barvy i výrazné pásky

Foto: Arun Nevader, Jason Koerner - GettyImages.com

Foto: Arun Nevader, Jason Koerner - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necháte se také každý rok zlákat a kupujete si nové plavky? Prohlédněte si nejžhavější trendy, které odhalil nedávný týden plavkové módy v Miami. Nechyběly výstřední kousky, které zakrývaly jen to nejnutnější, rafinované průstřihy a samozřejmě plus size modelky.

Článek

Nejnovější kolekce plavek a plážového oblečení přinesl vyhlášený Miami Swim Week, který se konal jako každý rok v Miami Beach na Floridě ve Spojených státech amerických. A k vidění bylo nesčetně značek i modelů, které vybízejí k čím dál větší odvaze a odhalování.

Aktuální trendy v plavkách

Návrháři plavek se inspirovali 80. léty, kdy se nosily vysoce vykrojené kalhotky a výrazné barvy, ale i metalické odlesky. Modelky vynesly různé prostřihy, zdobení v podobě 3D květin, třásní a korálků, ale i výrazné pásky, jež měly podtrhnout pas u jednodílných plavek i bikin.

A vzhledem k tomu, že je na přehlídkách čím dál větší tlak na prosazování plus size modelek, spoustu zajímavých i odvážných plavek předvedly ženy s plnými křivkami. Ani zde nebyla nouze o rafinovanost a pestré vzory, včetně květinových a zvířecích.

Plážové oblečení

Módní show nabídly kromě samotných plavek i nezbytné doplňky na dovolenou v podobě kimon, plážových šatů a kompletů s kraťasy, lněných košil, ale i tašek a stylových pokrývek hlavy. V některých modelech byste však jistě zazářily nejen u moře, ale můžete v nich večer vyrazit klidně do baru. Z mola bylo patrné, že v popředí jsou výrazné vzory, průsvitné materiály a důraz na ženské křivky.

Načítám