Hlavní obsah

Slavné ženy v plavkách před lety a nyní: Jak se změnily?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jestli k létu opravdu něco patří, pak je to koupání a plavky. Nicméně platí, že mnohé celebrity mají koupací sezonu bez ohledu na roční období. Žijí totiž na místech, kde je teplo, nebo si tam kdykoli zaletí. Podívejte se, jak se jejich postavy v plavkách změnily v průběhu let.

Článek

Jakmile se slavné osobnosti svléknou do plavek a nejsou zrovna na soukromém ostrově, hned mají za patami paparazzi. Od fotografů to sice není nijak slušné, ale fotky reálných postav bez retuší mohou mnoha ženám dodat sebevědomí. Vždyť recept, jak získat tělo do plavek, je jednoduchý: stačí si na tělo jednoduše obléknout plavky!

Camila Cabello (24)

Stává se, že když je člověk spokojený ve vztahu, odrazí se to na jeho váze. Jedna romantická večeře za druhou, společné vaření, film s popcornem... To nejsou ideální podmínky pro dietu. Zpěvačka už nějakou dobu zamilovaně vrká s kolegou Shawnem Mendesem (22) a fanouškům neuniklo, že jí láska dodala ženštější křivky. Několikrát se kvůli tomu spekulovalo i o těhotenství. První fotografie v plavkách je z roku 2014 a druhá z letoška. V obou případech to zpěvačce sluší. Na jednom snímku je ještě jako dívenka a na druhém už jako žena. Je skvělé, že ne všechny slavné ženy musejí být reklamou na anorexii.

Foto: Profimedia.cz

Rok 2014 versus 2021. Je vidět, že se Camile Cabello žije dobřeFoto: Profimedia.cz

Rihanna (33)

Bývaly doby, kdy by člověk na slavné zpěvačce marně hledal třeba jen kilo navíc. Měla perfektně ploché bříško, štíhlé nožky a drobné poprsí. Jenže tato podoba se jí přestala líbit a nechala se slyšet, že chce zapracovat na budování ženských křivek. A tak se nyní může pochlubit oblejšími boky, většími stehny, kulatějším zadečkem i objemnějšími prsy. Přibrala pravděpodobně i kvůli propagaci vlastní značky spodního prádla, která se zaměřuje na skutečné ženy. Často sama pózuje nebo volí plus size modelky, které ukazují, že krásné prádlo a plavky nesluší jen velmi štíhlým ženám.

Foto: Profimedia.cz

Na první fotce je Rihanna v roce 2010, na druhé pózuje v prádle vlastní značky o deset let pozdějiFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez (28)

Pohybovat se v showbyznysu od dětství není jednoduché. Veřejnost sleduje každý krok a každé kilo. Fanoušci často zapomínají, že se lidské tělo v průběhu let mění a je normální, že se dospívající dívka zakulatí. Výjimkou nebyla ani oblíbená zpěvačka a herečka, která si za svou proměnu vysloužila mnoho negativních reakcí. Přitom přibrala jen pár kilo a vliv na to mělo nejen dospívání, ale i špatná psychika a autoimunitní onemocnění lupus, kvůli kterému musela podstoupit transplantaci ledviny.

Foto: Profimedia.cz

Selena Gomez nedávno představila vlastní kolekci plavek (vpravo). Fotografie vlevo je z roku 2013Foto: Profimedia.cz

Katy Perry (36)

Rovněž postava slavné americké divy se během let změnila a veřejnost nenechala ani jedno kilo bez povšimnutí. Na přibírání měla vliv i psychika. Deska Witness z roku 2017 totiž nesklidila takový úspěch, jaký se očekával, a tak se od starostí a depresivních stavů snažila utéct i pomocí jídla. (Nicméně i tak zůstala nejlépe placenou zpěvačkou světa.) Další přibírání s sebou přineslo těhotenství, které loni v srpnu vyvrcholilo narozením holčičky Daisy Dove. S poporodními kily si zpěvačka nedělá velkou hlavu a nechává tomu čas. Z dvoudílných plavek sice přesedlala na jednodílné, ale koupání se nevzdává. Fanouškům také prozradila, že po porodu nosí stahovací kalhotky a vůbec se za to nestydí.

Foto: Profimedia.cz

Na první fotce je zpěvačka v roce 2011, druhá byla pořízena o deset let pozdějiFoto: Profimedia.cz

Hilary Duff (33)

Po třech porodech se změnilo i tělo blonďaté zpěvačky a herečky. Dlouhá léta byla jako proutek, a dokonce to někdy vypadalo, že nemá daleko k anorexii. V těhotenství ale přece jen nabrala pár kilo a nepodařilo se jí hned všechna shodit. A sluší jí to. Na sociálních sítích bojuje za přirozenou krásu. Uvedla, že i když ji paparazzi mnohdy fotí v nelichotivých pozicích, má své tělo ráda a je vděčná, že zvládlo tři porody. V posledních měsících ovšem na postavě maká, podle instagramových fotek tak ale přichází o své ženské tvary, což je škoda.

Foto: Profimedia.cz

Rok 2007 versus 2017. Plnější křivky zpěvačce slušely, ale po třetím porodu na sobě hodně zapracovala a podle fotek na Instagramu se nyní blíží spíše vzhledu na první fotceFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám