Hlavní obsah

6 outfitů podle Dary Rolins: Inspirujte se oblíbenými kousky téhle popové hvězdy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dara Rolins je sice jen jedna, jejím stylem se ale může inspirovat téměř každá žena. Baví vás outfity téhle popové hvězdy? Pojďte se na ně podívat pěkně zblízka a zjistěte, co můžete od slovenské ikony odkoukat.

Článek

Popová star si drží svůj osobitý styl, ze kterého je na první dobrou cítit ženskost, její šatník ale protínají také kousky vycházející z pánského stylu. Jste s Darou na podobné módní vlně? Rozeberte si s námi její oblíbené outfity a podívejte se, kde můžete natrefit na obdobné kousky.

Fuchsiový kostým

Na letošní předávání hudebních cen Český slavík si zpěvačka neoblékla večerní šaty jako většina jejích kolegyň, ale vsadila na výrazný fuchsiový oblek. A dobře udělala. Dara se zařadila mezi nejlépe oblečené ženy večera a my vás vybízíme, abyste tento módní kousek při vymýšlení společenských outfitů vzaly minimálně v potaz. Pokud to střih saka dovolí, oblečte si ho podobně jako zpěvačka na nahé tělo a nezapomeňte na boty na podpatku a šperky.

Trendy vesta

I outfit, který si zpěvačka oblékla na představení své nové vlasové kosmetiky, je složený z kousků, jež si dříve nárokovali pánové. Oblekové vesty jsou v posledních letech obrovským hitem, a pokud jste jim ještě nepřišly na chuť, třeba vás popostrčí právě Dara. K duu vesta plus kalhoty můžete obout podpatky a vyrazit v nich do společnosti, skvěle se ale hodí i tenisky, které dodají kompletu úplně jiný ráz. Oba kousky pak samozřejmě využijete i samostatně – vesta vypadá skvěle například v kombinaci s ležérními baggy džínami.

S láskou k černé

Nemusíte se cítit špatně kvůli tomu, že se neustále vracíte k černé. Když vsadíte na dobře střižené základní kousky, vytvoříte s jejich pomocí reprezentativní outfit, který nebude nudit. Nikdy nezklamou skvěle padnoucí široké kalhoty, jež se dají nosit jak s podpatky, tak i teniskami, a podobně je na tom košile, kterou můžete večer nechat decentně rozhalenou.

Klasika vylepšená kravatou

Kravata je letošním doplňkem číslo jedna, a ne, teď nemluvíme o pánské módě. Modelkám ji uvázala spousta návrhářů, a jak demonstruje Dara, skvěle vypadá i mimo přehlídková mola. Přemýšlíte, čím osvěžit váš oblíbený look, složený z klasické bílé košile a černých kalhot? Zkuste právě kravatu.

Double denim

Když zpěvačka nevyráží do společnosti, ráda sahá, podobně jako většina z nás, po džínách. A denim má natolik ráda, že ho zařadila i do kolekce vlastní značky Vermi by Dara. Džíny i košile, které má zpěvačka na fotce, jsou z její osobní kolekce a jsou stále v prodeji. Denim od Dary stojí nad pět tisíc korun za kus, kousky v podobném duchu ale najdete i v řetězcích. Double denim je stále in.

Velká večerní

Flitry jsou hitem zimní sezony a Dara v nich jede také. Na předávání cen Slovak Woman of the Year si oblékla dlouhé asymetrické šaty obepínající postavu, které doplnila luxusními šperky a třpytivými lodičkami. Pokud se budete v nadcházejících týdnech pouštět do flitrů i vy, nechte tělovou obuv v botníku a zkuste to podobně. Večerní akce větší dávku efektních prvků unesou.

Načítám