Hlavní obsah

Vytříbený styl Daniely Peštové, který se vyplatí opisovat: ležérní saka, klasické košile i midi šaty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Daniela Peštová umí udělat na červeném koberci dojem, skvěle ale vypadá i v ležérnějších módních polohách. Baví styl jedné z nejkrásnějších českých modelek i vás? Inspirujte se jejími outfity a budete-li chtít, poskládejte si oblečení v podobném duchu.

Článek

Modelka Daniela Peštová je naše girl crush, prostě ji milujeme. A ačkoli milujeme její looky z červeného koberce, ještě inspirativnější je oblečení, ve kterém chodí běžně ven. Nikdo jiný neumí udělat tak atraktivní outfit z obyčejné bílé košile a černých kalhot. Než si do detailu rozebereme její oblečení, přidáváme tip pro Danieliny obdivovatelky – pokud vás styl téhle modelky baví, sledujte její instagramový účet @daniela_pestova.

V jednoduchosti je krása

Na outfitu, ve kterém vyrazila modelka na přehlídku Rethink Your Style by Syoss & Perwoll, je názorně vidět, jak velkou moc mají doplňky. Bílou košili a černé kalhoty má určitě v šatníku spousta z vás, jsou to ale ty malé detaily, které udělají z klasického modelu něco víc. Všimněte si, jak Daniela Peštová naložila s košilí – vpředu ji zastrčila do kalhot, její cípy ale zasunula na opačnou stranu. Horní knoflíčky nechala netknuté tak, aby vzniklo lichotivé véčko a do výstřihu přidala dva náhrdelníky – kratší perlový a delší řetízek s přívěskem. V černobílém provedení nechala i obuv a ano, ačkoli šlo o společenskou akci, obešla se bez podpatků.

Variabilní bílé džíny

Klasikou, kterou unosíte na sto různých způsobů, jsou i bílé džíny, které doporučujeme vyzkoušet zejména v rovných nebo širších střizích. V tomto provedení jsou mnohem variabilnější než slimky a přidat k nim můžete téměř cokoli. Daniela Peštová k nim oblékla bílé bavlněné tričko a komplet rozzářila zeleným kabátkem. Ani tentokrát nevsadila na podpatky – po Karlových Varech běhala v espadrilkách Chanel.

Dvojka, na kterou je spoleh

Saténové šaty jsou už několik sezon v kurzu a nejvíce se nosí v košilkové variantě se špagetovými ramínky. A skvělým parťákem je pro ně sako, díky kterému se budete cítit o něco méně naze. Pokud přidáte boty na podpatku a menší kabelku, můžete v této sestavě vyrazit do společnosti, ležérněji bude duo vypadat v doprovodu tenisek nebo třeba kožených žabek.

Maxišaty s potiskem květin

Květované maxišaty jsou oblíbenou letní klasikou, kterou seženete v nejrůznějších variantách. Daniela Peštová vsadila na model s dlouhým rukávem, který doplnila jednoduchými sandálky a kabelkou na rameno. V ruce drží nezbytné sluneční brýle, a protože šaty nenabízí prostor pro náhrdelník nebo náramky, sáhla modelka alespoň po prstýncích.

Načítám