Hlavní obsah

Kýč v ulicích: Jak (ne)nosit kožešinové límce? Neonové rovnou vyhoďte!

 

Reklama

Kožešiny letos frčí a i doplňky z tohoto výrazného materiálu je třeba volit a kombinovat opatrně. Držte se hesla, že jít přirozenou cestou je vždy lepší než se slepě držet trendů. Jak se kožešinové výzvy chopily ženy v českých ulicích? Sledujte s námi.

Článek

Kožešina je v zimních měsících velice oblíbená, ovšem málokdo ji umí nosit s grácií a elegancí – a týká se to i kožešinových doplňků. Také v tomto případě platí pravidlo, že méně je více, a to jak v barevnosti, tak i velikosti štól, šál i kožešinových límců. Zkrátka a jasně, správnému výběru i nošení kožešinových doplňků je třeba věnovat náležitou pozornost. Rozhodně příliš neimprovizujte ani neexperimentuje, protože pak můžete lehce zabřednout do vod nevkusu a lacinosti.

Eliška Hudcová v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz se rozhodla na vlastní oči omrknout situaci kožešinových detailů v pražských ulicích a přináší vám výběr těch nejlepších i nejpříšernějších kombinací s kožíškem. Podívejte se a samy posuďte, zda s jejím hodnocením souhlasíte.

Nosíte kožešinové doplňky, nebo dáváte přednost jiným materiálům?

Reklama

Načítám